16jan

Térkitöltő apríték segítségével racionalizálja a költségeket

A térkitöltő apríték egy lépéssel közelebb visz minden sérülékeny tárgyat csomagoló vállalkozást az álmához: biztonságos csomagolás, és egy jól átgondolt, takarékos és környezetbarát munkafolyamathoz.

Mi a munkafolyamatok egyik kerékkötője? A termelés során keletkező rengeteg hulladék. A hulladék, a szemét mindennapi életünk szükségszerű része, a feleslegessé vált tárgyaktól tulajdonosuk megválik, vagy megválni köteles.

A hulladék sokak számára a világ tökéletlenségének a jelképe. A minket körülvevő tárgyak mind nyomot hagynak maguk után, használatukkal szemét keletkezik.

Ön mire használja az üzemében keletkező papírhulladékot? Vásárol térkitöltő anyagokat?

A termelés során elkerülhetetlenül nagy mennyiségű papírhulladék keletkezik, hiszen az alap és a segédanyagok is csomagolva érkeznek. Ez a csomagolóanyag addig foglalja a helyet a raktárban, és mindaddig zavaróan útban van, míg el nem szállítják. Pedig a papírhulladékot fel is lehetne használni!

A Cushion gépek a termelés során keletkező papírhulladékot, papír lapokat, dobozokat, kartonlapokat felhasználva térkitöltő anyagot állítanak elő.

Ez a művelet kétszeres hasznot jelent:
– a legyártott termékek védelmét szolgáló csomagolóanyagot ezentúl házilag lehet előállítani
– a felhasznált anyagok kéznél vannak, másra már nem használhatóak, sőt költséges hulladékként plusz terhet jelentenek az üzem számára

Ön kétszeresen is tud spórolni: egyrészt megspórolja a térkitöltő árát, másrészt a kartonhulladék elszállításának költségét.

A gépek kiviteltől függően különböző vastagságú papírlemezeket tudnak aprítani. A lemezek nagysága nem jelent akadályt, hiszen a fennmaradó részeket újra és újra be tudjuk adagolni.

A térkitöltő apríték univerzális csomagolóanyag, az összes terméktípus csomagolásánál felhasználható, dobozmérettől függetlenül. A térkitöltő apríték megjelenésében esztétikus, professzionális csomagolóanyag. A termék és a csomagolás közötti üres helyeket kitölti, ezért szállítás közben nincs esély a károsodásra, az áru sértetlenül jut célba.

Milyen előnyökkel rendelkezik egy aprítékot gyártó gép?
– ingyenes csomagolóanyagot gyárt
– ezentúl a csomagolóanyag nem fog kifogyni
– csökkenti az Ön hulladékköltségét
– környezetbarát

A legújabb típusú hullámkarton aprító térkitöltő gyártó gépek még elkötelezetebben környezet- és energiabarátok: energiafogyasztásuk 30%-kal kisebb, az aprítási kapacitás azonos! Kínálatunkban megtalálja az S2i modelleket is!

Helyezze új alapokra a termelési folyamatot! Szakembereink egyénre szabott tanácsokkal látják el térkitöltő vásárlás esetén is