27dec

A légpárnás fólia használatának 5 legnagyobb előnye

A világ tele van szerencsés véletlenekkel, a légpárnás fólia pedig egy ezek közül. Feltalálói teljesen más funkciót szántak volna neki: a lakberendezést szerették volna megújítani háromdimenziós tapétájukkal. A találmány finoman szólva nem aratott sikert. Később szigetelésként próbálták eladni, de ez is ballépésnek bizonyult. Egy évre rá viszont rájöttek, hogy ebbe az anyagba törékeny holmit lehetne csomagolni, és ez valóban zseniális ötletnek bizonyult.

 

A légpárnás fólia az egyetlen csomagolóanyag, amely ünnepet kapott

 

A Buborékfólia-pukkasztgatás Napja január utolsó hétfőjére esik. Valószínűleg azért kapott ünnepet, mert ezt  a csomagolóanyagot mindenki imádja 🙂 Csodálatos játékszer és terapeutikus hatású bónusz, ami minden postai csomagból előkerül, férfiak, nők, gyerekek és háziállatok legnagyobb örömére.

 

Persze a légpárnás fólia nem azért van jelen mindenhol, mert kiváló szórakoztatást nyújt. Olyan csomagolóanyagot sikerült kifejleszteni (mégha kicsit messziről is indult ez a folyamat), ami több szempontból is előnyös:

 

  1. Kiválóan védi az árut. A kis légpárnák felfogják az anyagmozgatás, illetve a szállítás során elkerülhetetlen rázkódást, ütődést. A légpárnák mérete határozza meg, melyik típus lesz ideális egy bizonyos termékhez: minél nagyobb a termék, annál nagyobb párnájú fóliát kell beszerezni. Ha egy képernyőt vagy egy hűtőszekrényt akar becsomagolni, akkor maga a fólia és a párnák mérete is nagyobb kell legyen. A legelterjedtebbek a 6, 10 és 26 milliméteres típusok. Ha valami nagyon nagyon vagy nagyon kicsit akar szállítani, biztos lehet benne, hogy talál hozzá megfelelő légpárnás fóliát.
  2. Több réteggel fokozhatja a védelmet. Ha nem elegendő egy réteg, vonjon újabbat a törékeny áru köré, ezzel növelni tudja a biztonságát.
  3. Csökkenti a károsodásból adódó veszteséget. Ha tárolás során is buborékfóliát használ, maximális védelmet biztosít a termékének.
  4. Könnyen kezelhető. Méretre, formára szabni gyerekjáték. Tekercsekben érkezik, igazán egyszerű használni.
  5. Létezik antisztatikus változat is. Ha Ön elektronikai cikkekkel, elektromos eszközökkel foglalkozik, akkor az antisztatikus változat lesz az ideális.

 

Hogyan védi meg a légpárnás fólia az áruját?

 

A buborékfólia alkalmas arra, hogy teljesen körbevegye az áruját, bármilyen legyen annak a formája vagy a mérete. A nagyszámú légpárna nem engedi, hogy a törékeny holmit közvetlen nyomás érje.

 

A légpárnás fóliát mindenki ismeri, sokan azonban nem is gondolják, milyen sokoldalú ez a csomagolóanyag. Ha szeretné a termékének legjobb védelmet nyújtó típust választani, hívjon fel minket már ma a +3627504770-as telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online>>