12júl

Szerelem első látásra: ez a celofán tasak feladata

Mi az Uniotechnél imádjuk, a vásárlók is szívesen emelik le a polcról. A BOPP tasak (de régi nevén nevezhetjük celofán tasaknak is) rengeteg termék becsomagolására alkalmas a csokitól a szappanig, a játékoktól a pólóig. Sokfélesége másban is megmutatkozik: kiválóan nyomdázható, aminek köszönhetően kevésbé igényes nyomtatási eljárásokkal is professzionális kép nyomtatható rá.

 

Miért ideális csomagolóanyag a BOPP/ celofán tasak?

 

A nyomdázott celofán tasak az egyszerű zacskó és a reklám szerelemgyereke: célja, hogy felhívja magára a figyelmet, hogy ellenállhatatlanná tegye a terméket. A reklám lehet elegáns, vicces, elgondolkodtató, de sokkoló is. Megéri figyelemfelkeltőnek lenni, ugyanis a felmérések szerint 3-ból 2 ember vásárolt már azért, mert a termék „megszólította”.

 

A tasak nem nyomdázott felületén a termék tökéletesen látható, szinte tapintható. Legyen az édesség, sós snack, pékáru, képeslap vagy ékszer, a sikeres csomagolás receptje az alábbi három tényezővel írható le:

 

  • ragyogó színek
  • új formák
  • egyedi dizájn

 

A csomagolásra fordított költségek és a logisztika szempontjából is ideális választás a celofán tasak. Könnyű csomagolóanyag, nem növeli feleslegesen a termék térfogatát, ami azt jelenti, hogy szállításkor és tároláskor maximálisan ki lehet használni a rendelkezésre álló térfogatot.

 

Vállalkozások, amelyek előnyre tehetnek szert a nyomdázott celofán tasakkal

 

Vannak olyan vállalkozások, amelyeknek a nyomdázott celofán tasak a legjobb reklám: tipikusan a pékségek, édességboltok, ajándékboltok, kézműves termékeket árusító boltok, fényképészműtermek.

 

Ne engedje, hogy a név becsapja: a celofán tasak nem csak csomagolásra alkalmas. Ha a nyomdázott változat mellett dönt, az olyan, mintha minden egyes vásárlója kezébe a vásárolt termékkel együtt egy szórólapot is nyomna. A tasak felülete kicsi, mégis rengeteg fontos információt hordozhat: telefonszámot, weboldalt, Facebook oldalt ‒ a kapcsolattartás az ügyfélmegtartás első lépése. Ez az egyszerű csomagolóanyag így további vásárlásokra ösztönözhet.

 

A kis tárgyak, különösen a kisméretű ajándéktárgyak sokkal jobban mutatnak becsomagolva. Sok üzletben a csomagolást meg kell fizetni. Használja ki a vásárlók csomagolási igényét, és adjon ingyen a vásárolt termékek mellé nyomdázott tasakot. Ha a bolt tasakjának jól sikerült a reklámja (mert elegáns, vicces, sokkoló stb.), a tasak nem végzi a kukában, hanem névjegykártyaként újabb ügyfeleket vonzhat be.

 

A celofán tasak rengeteg méretben elérhető webáruházunkban, de egyedi méretű tasakokat is gyors szállítási idővel le tudunk gyártani. A méreteket és az árakat megtekintheti itt>>

BOPP tasakgyártás