16jan

Mit kínál az Uniotech csomagológép szerviz?

Csomagológép szerviz: csomagológépek javítása szakszerűen és gyorsan

Ha Ön csomagológépet használ, nem árt, ha idejében gondoskodik egy csomagológép szervizről termékeinek professzionális és esztétikus csomagolásához. Felesleges aggályoskodásnak tartja, hiszen bőven lesz erre ideje, amikor meghibásodik egy gép?

Senki sem szereti az ördögöt a falra festeni, de mi történik az Ön üzemében, ha meghibásodik egy csomagológép?

Előfordulhat, hogy leáll a termelés. Ha a terméke azonnali, vagy legalábbis gyors csomagolást igényel, és ez elmarad, esetleg csúszik a megrendeléseinek a kiszállítása, akkor már komolyabb veszteséggel kell számolnia. Meddig állhat a munka javításra várva? Ilyenkor minden órának súlya van. Ezalatt az idő alatt nem csak nem termel nyereséget, de lehetőséget ad a konkurenciának, hogy elhalássza az ügyfeleit!

Egy csomagológép meghibásodása lavinát indíthat el

Ne kockáztasson, ismerje meg az Uniotech csomagológép szervizét!

Az Uniotech az általa forgalmazott gépek teljes skálájához biztosít csomagológép szervizt: pántoló gépek, rakományrögzítő gépek, raklapfóliázók, zsugorfóliázók, vákuumfóliázók, adagolók, vonalhegesztők – folyamatos alkatrészellátással, akár cseregép biztosítása mellett tudjuk garantálni a gyors javítást.

Hogyan oldjuk meg a problémáját?

A hiba bejelentését követően csomagológép szervizünk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, és időpontot egyeztet a javításhoz. Szervizes kollégánk a megbeszélt időpontban a helyszínre érkezik, és megkísérli a hiba azonnali elhárítását. Előfordulhat, hogy cserealkatrész szükséges, vagy a hiba nem javítható azonnal. Ez utóbbi esetben a javítás idejére cseregépet tudunk biztosítani, hogy vállalkozása a lehető legkevesebbet nélkülözze a csomagológépét.

Kizárólag új, jó minőségű alkatrészeket építünk be, ezzel biztosítjuk a csomagológép tartós működését.

Az általunk elvégzett javításra garanciát vállalunk.

Valódi szakembert keres? Nálunk megtalálja.

Nem titok: szeretnénk minél több vállalkozásnak segíteni, hogy a lehető legrövidebb időn belül újra biztonsággal működjön az elromlott csomagológépe. Ez ugyanúgy érdeke Önnek, ahogy nekünk is. Többéves tapasztalatunknak köszönhetően szakszerűen és gyorsan tudjuk elhárítani a problémát mindkét fél elégedettségére.

Minőségi munkánkkal – munkatársainkat folyamatosan képezzük – egyedi szervizgaranciákkal és minőségi alkatrészek biztosításával tudjuk tartani magunkat a legjobbak között.

Az Uniotech csomagológép szervize megoldást kínál az Ön problémájára! Lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!