16jan

Az asztali pántológép praktikus kis szerkezet!

Volt már olyan, hogy félig hason csúszva, vagy épp guggolva küzdöttek a munkatársak azzal, hogy a megrendelőnek szánt terméket egy kézi pántológéppel szállításra készre csomagolják? Vagy esetleg a nagyméretű pántológépe elvégzi ugyan a feladatot, de állandóan kerülgetni kell, mert rengeteg helyet foglal el? Ilyen esetekben sóhajt fel az ember, hogy ’de jó is lenne valahogy praktikusabban megoldani ezt az egészet’.

’de jó is lenne valahogy praktikusabban megoldani ezt az egészet’

Az álom pántológép

Az álom pántológép

Ha a csomagolásból adódóan bármi gondja támadt csak egyszer is, most képzeljen el egy asztalkát. Ráteszi az árut, megnyom egy gombot, és láss csodát, a masina már szépen, precízen be is csomagolja. Erősen megkönnyítené az életét, ugye? A jó hír, hogy nem kell a dzsinnre várnia, hogy teljesítse a kívánságát, mert létezik ilyen!

A csomagolási technikák egyszerűen automatizálhatók

A csomagolási technikák egyszerűen automatizálhatók

Úgy tűnik, egy pántológép használata nem nagy kunszt, a tapasztalat viszont azt bizonyítja, hogy néha nagyon is az. Rengeteg időt, pénzt és energiát megspórolhat vele. Itt ugyanis nem megy veszendőbe a csomagolóanyag, nincs hibás csomagolás miatt visszadobott termék. Ráadásul a pántolóanyag feszessége is állítható. A pántológép típusától függ, hogy ezt manuálisan, vagy elektronikusan teszi meg, ám mind a két esetben pár pillanat az egész.

Az asztali pántológép 5 fantasztikus tulajdonsága

Az asztali pántológép 5 fantasztikus tulajdonsága

– egyszerűen és gyorsan működik
– a dobozméret változásakor semmiféle átállítás nem szükséges
– automatikusan húzza meg, hegeszti össze és vágja el a PP pántszalagot
– hogy könnyű legyen mozgatni, az asztal és az önbeállító kerekek rozsdamentes acélból készültek
– a használatos PP típusú pántoló szalag: 5mm-12mm x 0,45-0,47mm.

Megbízhatóság és szakmaiság

Megbízhatóság és szakmaiság

Az Uniotech csapatában több mint két évtizede dolgozunk azért, hogy a legjobb csomagolási technikák minden partnerünk számára elérhetőek legyenek. Számunkra fontos, hogy a jövő generációja is elköteleződjön a folyamatos fejlődés mellett, ezért mérnökeink mentorként főiskolai hallgatókat vesznek a szárnyaik alá.

’A német minőség’ sok területen, így a pántológép minden fajtájánál is egyet jelent a precizitással, megbízhatósággal és a gazdaságos működéssel. Mindezt figyelembe véve, bátran ajánljuk Önnek és cégének az asztali pántológépet.

A Magyar Posta Zrt., a Lapker és sok nyomda is ezt választotta!

Ha Ön is szeretne kényelmesen, megbízhatóan, hatékonyan dolgozni, az asztali pántológépet a cégének találták ki!

that sitecontactyou could check here