automata csomagológép
11júl

Automata csomagológép: hogy is kezdjük az átállást?

Folyamatosan fejlődik a vállalkozása, és eljött az ideje egy automata csomagológép beszerzésének? Bizonyára már tanulmányozta a lehetőségeket, és tisztában van az összes fontos előnnyel, de érdemes átnézni még egyszer, milyen praktikus oldalai vannak ennek a befektetésnek!

Az automatizálás valóban remek lehetőségeket nyújt egy fejlődésben lévő vállalkozás számára:

  • Könnyen használható, egyszerűen kezelhető csomagológépek.
  • Csökkenti a munkaerő hiánnyal kapcsolatos problémákat.
  • Nincsenek többé szűk keresztmetszetek, még szezonban sem.
  • Gyorsabb a termelés.
  • Az állandó minőség az új norma.
  • Az értékesítés növekedése gyakori következmény.
  • Elégedettebb ügyfelek.

 

Az automata csomagológép beszerzése azért is remek opció, mert egyetlen változtatással több területen is előnyökhöz jutunk. A vállalkozások az automatizálási folyamatot a közvetlen igények és a költségvetési paraméterek függvényében valósíthatják meg, és pontosan ezért több lehetőség is áll rendelkezésükre.

Mi az első lépés, ha automata csomagológépet vásárol?

Az automatizálás az Uniotechnél egy alapos felméréssel kezdődik, ahol néhány kérdést teszünk fel Önnek, mint például:

  • Milyen típusú termékeket gyárt? Akár az élelmiszeriparban, a vegyiparban, a nehéziparban vagy bármilyen más iparágban tevékenykedik, az Uniotech megoldást kínál az Ön csomagolási igényeire.
  • Milyen típusú csomagolásra van szüksége? Hogy csomagolás mindenféle formában, anyagban és méretben létezik, azt nem is kell magyarázni. Lehet az tasak, doboz, tálca, a csomagolás stílusa az Ön csomagolási igényeitől függően változhat.
  • Milyen csomagolási sebességet szeretne? Szeretnénk segíteni, hogy hatékonyabbá tegyük a folyamatát. Bár a csomagolási sebesség nagyban függ az Ön termékének tulajdonságaitól, mi arra törekszünk, hogy olyan költséghatékony megoldást találjunk, amely a legjobb eredményt hozza.
  • Milyen típusú gépre van szüksége? Számos automata csomagológépet kínálunk, például nyújtható fóliázó berendezéseket vagy függőleges tasakológépet. Csapatunk segít meghatározni, hogy melyik csomagológép felel meg leginkább az Ön igényeinek.

 

Minden feltett kérdésnek célja van –, annak biztosítása, hogy teljes mértékben megértsük az Ön igényeit, hogy pontos ajánlásokat és árakat tudjunk adni.

Van egy kritikus tényező a kézi csomagolásról automata csomagológépre történő átállás során, éspedig az, hogy a csomagológépgyártó vagy -forgalmazó hajlandó-e együttműködni Önnel, és nem csak gépeket eladni Önnek. Olyan vállalkozással érdemes együtt dolgozni, amelyben megbízik, és amely minden részletet illetően átlátható az Ön számára. A legfontosabb, hogy a gyártónak, forgalmazónak rendelkeznie kell egy szakértői csapattal, amely a betanítás és a berendezés telepítése után is sokáig segít Önnek a felmerülő kérdésekben.

Az Uniotechnél megértjük, hogy az automatizálás folyamata nem mindig egyszerű, és stresszt is hozhat magával. Az egyedi árajánlattól az üzembe helyezésig készen állunk, hogy segítsük a csapatát, karbantartási és szervizelési szolgáltatásunkkal pedig biztosítsuk, hogy az automata csomagológép hosszú éveken át erősítse a termelést.

Ha többet szeretne megtudni, nézze meg honlapunkon az elérhető automata csomagológépeket!

Kérjen ingyenes konzultációt, hogy meg tudjuk beszélni, mi szükséges ahhoz, hogy az automata csomagológépet kiválasszuk és üzembe helyezzük.