Nyomtatott ragasztószalag: a marketinglehetőség, ami egy karnyújtásnyira van
04júl

Nyomtatott ragasztószalag: a marketinglehetőség, ami egy karnyújtásnyira van

A kicsomagolós videók internetes őrülete a csomagolást a közvélemény figyelmének előterébe helyezte. Talán még soha nem volt ennyire fontos, hogy miben érkezik meg a várva várt termék. A csomagolódobozok ma már ugyanolyan érdekesnek tűnnek, mint a bennük lévő tárgyak. A jól megtervezett csomagolás felkelti a fogyasztó kíváncsiságát, és nagyban hozzájárul a vásárlói élményhez. Minden vállalkozás érdeke tehát az egyedi, figyelemfelkeltő csomagolás, de korántsem mindegy, hogy ennek milyen vonzatai vannak a költségek szempontjából.

Csomagolás + reklám = nyomtatott ragasztószalag

Kiindulópontunk tehát: a kisvállalkozásoknak megfizethető egyedi csomagolásra van szükségük.

Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, még egy kis külső márkajelzés a csomagoláson is sokat számít. Elmondhatjuk, hogy egy sima kartondoboz elszalasztott lehetőség arra, hogy vállalkozása reklámját a vásárlók elé helyezze. Mert nehéz emlékezetessé tenni egy márkát, ha a csomagolása pontosan ugyanúgy néz ki, mint mindenki másé!

Az egyedi csomagolás azonnali különbséget teremt, és emlékezteti vásárlóját arra, hogy miért döntött úgy, hogy Öntől vásárol. És ami még ennél is fontosabb, hogy maradandó benyomást hagy bennük, ami a márkahűséget építi.

Szerte a világon az e-kereskedelmben egyre inkább kihasználják azokat a marketinglehetőségeket, amelyek karnyújtásnyira vannak tőlük: a csomagolódobozokat. Egészen pontosan a dobozokat lezáró ragasztószalagot.

A nyomtatott ragasztószalag értékes lehetőséget kínál logója használatára, illetve a logón túl számos más üzenetet és ábrát is elhelyezhet a szalagon. Minél többen nézik meg a csomagolását, és minél többen lépnek kapcsolatba vele, annál költséghatékonyabban reklámozhat. Az egyedi ragasztószalagok iránti igény is bővült az utóbbi időben, mivel megnőtt a biztonságos termékcsomagolás iránti igény.

Széles körben elterjedt az a feltételezés, hogy a testreszabott csomagolás csak jelentős befektetéssel érhető el, és ezért a nagyvállalatoknak való. Nyílt titok, hogy a vállalkozások gyakran a termék eladási árának 10-40%-át költik csomagolásra. A nyomtatott ragasztószalag minimális befektetést igényel, és Ön máris kihasználhatja az egyedi csomagolás stratégiai előnyeit!

A csomagolódobozokat lezáró szalagban több rejlik, mint gondolná!

Az egyedi, logózott ragasztószalag olyan alapvető információkat tartalmaz, mint a vállalkozása logója, szlogenje és elérhetősége (de természetesen kerülhet rá szezonális üzenet, akció, kuponkód is). Alacsony költségű megoldás arra, hogy az ügyfelek emlékezzenek a vállalkozás nevére és márkaidentitására. A felhasználóknak először át kell vágniuk a nyomtatott szalagot, hogy kinyithassák a dobozt, hogy hozzáférjenek a megvásárolt termékekhez. Miért ne használná ki a lehetőséget, hogy újabb és újabb megrendelésekre tegyen szert?

Nyomtatott ragaszószalag az Uniotechtől

Íme négy egyszerű lépés, hogyan rendeljen az Uniotechtől nyomtatott ragasztószalagot a vállalkozása számára:

  1. Válassza ki a szalag szélességét. A maximális szalagszélesség 150 mm, de készíthetünk 75, 50 és 25 mm szélességű szalagot is.
  2. Válassza ki a szalag hosszúságát. Általános szalaghosszúságok: kézi szalagok esetén 33–66 m, gépi szalagok esetén 900–990 m. Megrendelésre más hosszúságot is tekercselünk.
  3. Válassza ki a szükséges tekercsek számát.
  4. Tervezze meg a szalagot: logó, elérhetőségek, utasítások, akciós kuponkód stb.

 

Minden lépésnél segítségére lesznek kollégáink, így a folyamat gyors és gördülékeny lesz!

Az egyedi ragasztószalag professzionálisabb megjelenést kölcsönöz a termékeknek. Az Uniotech egyedi nyomtatott ragasztószalagjával minden méretű vállalkozásnak lehetősége nyílik arra, hogy csomagolásait alacsony költséggel magasabb szintre emelje! Vegye fel velünk a kapcsolatot már ma!