28máj

Új oldaláról mutatkozik be az egyedi tapadószalag

Lassan egy év eltelt azóta, hogy megérkezett egyedi tapadószalag gyártó gépünk. A szülinap kapcsán arra gondoltunk, hogy megosztjuk ügyfeleink tapasztalatait, ők hogyan használják ezt a sokoldalú csomagolóanyagot.

Az egyedi nyomtatású, logózott tapadószalag lehetővé teszi a szállítmányok márkajelzését. Vagyis azon túl, hogy lezárja a dobozokat, összefogja a rakatokat, a vállalkozás nevét, logóját is magán viseli. Különböző üzenetek hordozója is lehet, szigorúan üzleti, komoly, játékos vagy humoros stílusban szólíthatja meg üzleti partnereit, megrendelőit, amivel további interakciót (elsősorban itt a vásárlásra gondolunk) alapozhat meg.

A tapadószalag nyomtatása költséghatékonyabb, mint a dobozok vagy egyéb csomagolások márkajelzése, és rendkívül gyorsan aktualizálható egy akció, egy szezon vagy egy különleges esemény igényeinek megfelelően.

Ne csak a dobozokra használja az egyedi tapadószalagot!

Néhány ötlet, amit az ügyfeleinktől lestünk el 🙂

A tapadószalag hagyományosan a kartondobozok lezárására szolgál, de ez nem jelenti azt, hogy máshol ne vehetné hasznát. Tekerje a raklapok, kötegek, rakatok köré! Használjon ki minden felületet, ahol a vállalkozását népszerűsítheti!

Cserélje a szalagra nyomtatott képet szezonálisan: Karácsony, Húsvét és egyéb események jó alkalmat szolgáltatnak a megújulásra, ezáltal figyelemfelkeltőbb lesz az üzenete.

Ünnepelje, és tudassa ügyfeleivel és megrendelőivel a fontos évfordulókat! Pl. „10 éve segítünk családok ezreinek” vagy „1999–2019”.

Népszerűsítse egy másik termékét vagy a weboldalát!

Online megrendelői számára készítsen köszönőfeliratú tapadószalagot. Sokan értékelik ezt a gesztust, ami segít abban, hogy népszerűbbé, szerethetővé tegye a márkáját. A vásárlói hűség kialakítása pedig legalább olyan fontos feladata egy vállalkozásnak, mint az új ügyfelek felkutatása.

BOPP és PVC nyomtatott tapadószalagok

Általában a tekercs 60 m szalagot tartalmaz, de rendelhető ettől eltérő szalaghossz is.

A szalag szélessége 25 mm, 50 mm, 75 mm vagy 150 mm lehet.

A nyomtatandó kép (klisé) szélessége: 0-150 mm. 0-205 mm vagy 0-300 mm.

3 színű „szendvics” nyomtatás: mivel kevés a hely, és általában sok információt kell feltüntetni, ezzel a technológiával több rétegben nyomtatunk, azt a hatást elérve, mintha mindkét oldalra nyomtatva lenne.

A nyomat mérete

A nyomat maximális nagysága 300 mm x 150 mm lehet. A logóját elhelyezheti vízszintesen, függőlegesen vagy akár átlósan is, és ennek függvényében rendezheti el a szöveges részeket. Ne feledje, hogy a nyomat mindenféle szögből olvasható kell legyen: ezért ne legyen túl zsúfolt, az üres felületeknek fontos szerepe lehet ebből a szempontból. Több ügyfelünk az átlós elrendezést részesíti előnyben éppen a jó olvashatóság miatt.
Használja ki Ön is az egyedi tapadószalag nyújtotta előnyöket! Keresse munkatársunkat már ma egyedi árajánlatért>>