25febr

Csökkentjük a csomagolás költségeit: műanyag tasak gyártás

 

Lehet, hogy a termékcsomagolás művelete elsőre egyszerűnek tűnik, mégis a gyártási folyamat egyik legfontosabb része. Még akkor is, ha olyan egyszerű csomagolóanyagot használ, mint a műanyag tasak. Amikor az Uniotechnél beindult a műanyag tasak gyártás, az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy ötvözzük a minőséget és a költséghatékonyságot.

 

Műanyag tasak gyártás az Uniotechnél: ezek lesznek az Ön előnyei

 

A műanyag tasak mint csomagolóanyag rengeteg kedvező tulajdonsággal bír:

  • könnyű használni
  • alacsony költségű
  • könnyű
  • erős, mégis rugalmas
  • könnyen nyomdázható
  • könnyen tárolható
  • véd a párától, esőtől, megfelelően lezárva akár vízhatlanná is tehető

 

Miért vásárolna forgalmazótól, amikor beszerezheti egyenesen a gyártótól?

 

Az internet korában a világ egyre kisebb és kisebb lesz. Megváltozott a világ, megváltozott a kereskedelem is. Ha Ön megtalálja a gyártót, kapcsolatba lép vele, és gyártói áron szerzi be a csomagolóanyagot. Már egy viszonteladó bevonása is komoly áremelkedést vonhat maga után, hiszen tartalmazni fogja az illető kereskedő költségeit és nyereségét is. Ha azonban a láncnak csak két szeme van, az Önnek és nekünk is sokkal előnyösebb.

 

Hogyan válassza ki a gyártót?

 

Amikor a terméke csomagolásáról van szó, két tényezőt érdemes figyelembe venni: a minőséget és a költséghatékonyságot. Vagyis azt a gyártót kell megkeresnie, aki a legelőnyösebb feltételek mellett tudja Önnek biztosítani azt a minőséget, amit elvár. A jó minőség gyakran magas árral jár együtt, az alacsony ár pedig a minőség rovására megy. A rossz minőségű csomagolóanyagról tudni kell, hogy nagyobb mennyiség fogy belőle, tehát az olcsó ár nem feltétlenül igaz akkor, amikor a termékre vetített végösszeget nézzük.

 

Másrészt olyan forrásra van szüksége, amelyik könnyen alkalmazkodik a vállalkozása speciális igényeihez: egyedi méretek, egyedi vastagság, gyors szállítási határidők – nálunk a műanyag tasak gyártása rugalmasan igazodik az Ön elvárásaihoz.

 

Szabványméret vagy egyedi? A műanyag tasak gyártás szempontjából mindegy: még azt sem mondhatjuk, hogy az egyedi méretek hosszabb szállítási határidőt vonnak maguk után. Legtöbb esetben a megrendelést rövid gyártási határidővel (akár megvárhatóan) teljesítjük.

 

Vásároljon nagy mennyiséget

 

A műanyag tasak gyártás talán legnagyobb előnye: az Uniotech kedvezményt tud biztosítani azoknak, akik viszonylag nagy mennyiséget vásárolnak. 1500 darab felett egyedi árajánlatot adunk. Állandó partnereink szintén speciális árakra jogosultak.

 

A műanyag tasak gyártás előnyei: nézze meg, hogyan alakul az ár, ha nagyobb mennyiséget rendel>>