20dec

Miért kellene raklapfóliázó gépet vásárolnia?

 

Egyszerű belátni, hogy egy raklapfóliázó gép segítségével kifogástalanul védi az áruját szállítás és raktározás közben. Az már kevésbé nyilvánvaló, hogy a megfelelő gép kiválasztása és beszerzése olyan beruházás, ami hamar megtérül.

 

A rakomány sérülésmentes célbajuttatása: a kezdetektől ez volt a stretchfóliázás elsőrendű feladata. Amikor az Ön áruja tökéletes állapotban ér célba, nos ez az a pont, amikor Ön elkezd spórolni.

 

Erre jó a raklapfóliázó gép: 3 dolog, amit a stretchfóliázásról feltétlenül tudnia kell

 

  1.       A fóliázás minősége nem mindig látható.

A stretchfólia szépen ráfeszül a rakományra, az árut bepakolják a szállítóeszközbe, mindenki tökéletesen elégedett. Szállítás közben azonban az idilli állapot romlásnak indul: a fellépő erők, a rázkódás, a hirtelen mozgások lassan meghozzák a nemkívánt eredményt: a csomagolás meglazul, legrosszabb esetben a rakat a szállítóeszközben szétesik.

 

  1.       Az Ön termékének a minőségét akkor kell értékelni, amikor megérkezett a boltok polcaira.

Ön tisztában van a terméke minőségével és minden egyedi előnyével. Ezt másoknak is a tudomására kell hoznia. Ahhoz hogy a termékéről kedvező kép alakuljon ki, olyan csomagolási módot kell választania, ami megvédi a szállítás és az anyagmozgatás során fellépő nehézségektől. Aki professzionális képet akar kialakítani a termékéről, annak a csomagolást is professzionális szintre kell emelnie.

 

  1.       A raklapfóliázás akkor tökéletes, amikor:
  • a fólia maximálisan van megfeszítve anélkül, hogy az áru sérülne
  • a rakomány rögzítve van a raklaphoz
  • nincsenek lelógó fóliavégek

 

A tökéletes raklapfóliázás eszköze a raklapfóliázó gép. A gép egyenletesen feszíti meg a fóliát, és egyenletesen tekeri a rakat köré: ezt a kézi fóliázás nem tudja megvalósítani.

 

A csomagolástechnikában egyre erősödő trend, hogy a lehető legkevesebb csomagolóanyaggal érjük el a legjobb végeredményt. Ez kíméli a környezetet és nem utolsósorban a pénztárcákat is. Szállításkor is megtakarítást jelent, mivel kisebb tömeggel kell dolgozni. A raklapfóliázó gép ebben is a segítségére lesz. Ugyanis minimális fóliaszükséglettel éri el a maximális biztonságot. Azt szoktuk mondani, hogy aki spórolni akar a stretchfólián, annak raklapfóliázó gépet kell beszereznie.

 

A raklapfóliázó gép okos befektetés: vásárolja meg a vállalkozásának legtöbb hasznot hozó modellt! Szívesen válaszolunk a kérdéseire>>