01szept

Amikor a használt csomagológép a jobb választás

Gyorsabb termelés, kevesebb munkaerő, nagyobb profit: ezt jelenti egy csomagológép beszerzése. A legtöbb vállalkozó vágyik is rá, szinte nincs olyan termelőegység, aminek ne lenne csomagológépre szüksége. Előbb vagy utóbb meg is történik a kiválasztása, és onnantól már csak egy kérdés marad: új vagy használt csomagológépet szerezzünk be?

 

Mekkora rizikót rejt egy használt csomagológép megvásárlása?

 

Semekkorát. A használt csomagológép ugyanis nem olyan mint a használt autó, aminek a megvásárlásával lehet nyerni is, meg jókorát bukni is. Ez a terület teljesen veszélytelen: egy felújított csomagológép vásárlásával senki sem fog veszíteni, csak nyerni. Hogy mit? 4 pontban összefoglaljuk a használt csomagológépek előnyeit.

 

 

  • Ár

 

A használt csomagológép elsőszámú előnye, hogy olcsóbb, mint az új. Mivel a kereslet nagy, ez a terület dinamikusan változik, érdemes figyelni a webáruházunkat!

 

  1. Garancia

A legtöbben azért félnek használt gépet vásárolni, mert nem kapnak rá garanciát. Az Uniotech a használt gépekre is ad garanciát. Hogyan tudja ezt megtenni? Használt csomagológépeket vásárlunk, ezeket teljesen felújítjuk. A gépekre 3-6 hónap garanciát vállalunk: Ön biztos lehet benne, hogy a megvásárolt csomagológép nem csak addig fog működni, amíg kiviszi a raktárból.

 

  1. Technológia

Ahhoz kétség sem fér, hogy aki a legújabb technológiát akarja, annak új csomagológépet kell vásárolnia. Maximális gyorsaság, változatos vezérlési programok, amelyek minden csomagolási igényt lefednek, a legújabb technológia akár azt is lehetővé teszi, hogy Ön otthonról irányítsa a csomagológépét.

A vásárlás előtt nem árt tanulmányozni a modelleket, melyik mit tud, és eldönteni, valóban szüksége van-e minderr amit az új gép nyújt. Az is előfordulhat, hogy az Ön üzemében a csomagolási igények kisebbek, nem szükséges a legutolsó technológiát bevetni. Egy használt csomagológép éppoly tökéletes választás lehet.

Új vagy használt gép? Alapvető, hogy csakis az igényeinek megfelelő csomagológépet keressen.

 

  1. Szervizelés, karbantartás

Szervizelés és karbantartás szempontjából nem teszünk különbséget új és használt gépeink között. Mivel a használt gépet mi újítottuk fel, a továbbiakban sem lesz gond egy esetleges alkatrészcsere. A megbízható működést és stabil teljesítményt fenn tudjuk tartani.

 

Használt csomagológép vásárlására gondolt, és lenne kérdése? Csomagolástechnológiai szakembereink segítenek>>