08jún

Amire csak egy csomagolástechnológus adhat választ

 

Bár a világot meg lehet váltani egy garázsból is, az esetek többségében mégsem a garázsból kiszolgáló, egyszemélyes cégek biztosítják a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat. Érdemes ezt akkor is megfontolni, amikor csomaogolóanyagot vagy csomagológépet keres vállalkozása számára. Mi a csomagolástechnológus szakmai tudására szavazunk.

 

Több mint 20 év tapasztalatával és rengeteg referenciával a hátunk mögött ki merjük jelenteni, hogy ismerjük megrendelőink igényeit. Tudjuk, mire van szükségük, folyamatosan képezzük magunkat, képben vagyunk a fejlesztésekkel, így a gazdaságos megvalósításhoz vezető utat is ki tudjuk építeni.

 

Mit vár el Ön egy csomagolástechnológustól?

 

Nincs olyan iparág, amelyiket ne érintené a csomagolástechnika fejlődése. Ahol a gyorsaság alapkövetelmény – és a legtöbb helyen az –, ott minden egyes munkafolyamatot optimalizálni kell. Hatalmas ugrás érhető el a csomagolás automatizálásával, de jelentős javulást hoz az is, amikor a régi típusú csomagológépet a legújabb technológiára cserélik, vagy komplett csomagoló-gépsort üzemelnek be.

 

Az Uniotechtől Ön pontosan azt kapja, amit kér:

  • gyorsaságot a termelésben
  • megbízható, könnyen kezelhető csomagológépeket
  • biztos és a problémát közös ügyként kezelő szervizhátteret
  • minőségi csomagolóanyagokat
  • egyedi, az Ön vállalkozására szabott megoldásokat
  • egyedi árajánlatokat és kedvezményeket

 

Mivel nincs két egyforma termelőegység, nincsenek sablonok sem. Hogyan lehetne az Ön üzemében optimális eredményt elérni? Érdemi választ kizárólag csomagolástechnológus adhat, miután elemezte a terméket és a gyártási folyamatot.

 

Az Uniotechet egy évtizeddel ezelőtt széleskörű ismeretekkel rendelkező csomagolástechnikusok alapították több évtizedes szakmai tapaszatalattal. Csomagolástechnikus munkatársaink szakszerű segítséget nyújtanak, segítenek kiválasztani az ideális csomagológépet és csomagolóanyagot. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos képzésre, mert csak így tudjuk garantálni a legmagasabb minőséget.

 

Garanciákkal dolgozunk

 

Ami bizonyítottan jó, arra garanciát kell és lehet is adni. Természetesen nem mindegy, hogy ki az, aki a garanciát adja. Egy ismeretlen, referenciákkal nem rendelkező cég ígérhet bármit, mert nincs rá biztosíték, hogy a következő hónapban nem tűnik el nyomtalanul a garanciájával együtt, vagy nem kell napokat, heteket várni a garanciális javításra. Mivel több mint 10 éve jelen vagyunk a piacon, Ön biztos lehet abban, hogy az általunk vállalt garancia nem pusztán marketingfogás.

 

Változtatna a csomagoláson? Korszerű, és olcsó csomagolóanyagot keres? Csomagolástechnológus munkatársainknak köszönhetően évente több száz sikeres projektünk van: legyen Öné a következő! Vegye fel velünk a kapcsolatot itt>>