16jan

Csomagoljon profi minőségű zsugorfóliázó géppel!

Egylépéses zsugorfóliázás egyszerűen és biztonságosan: Minipack RP 55 zsugorfóliázó gép

A zsugorfólia kiváló optikai tulajdonságai és jó ellenállása széles körben elterjedt csomagolóanyaggá tették. Egy jól kiválasztott zsugorfóliázó géppel Ön egyszerűen és időtakarékosan mutatós védőréteget biztosíthat a termékei számára, amelyek ezáltal biztonságban lesznek a szállítás és a tárolás alatt is.

Az olasz gyártmányú Minipack RP 55 könnyedén és energiatakarékosan oldja meg a csomagolási feladatait. Ipari minőségű csomagológép, amellyel gyakorlatilag bármit becsomagolhat.

Melyek a Minipack RP 55 legelőnyösebb tulajdonságai?

Hegesztési technológia: tökéletes zárás
A hegesztőkeret teflonbevonatú pengéi négyszer tartósabbak, mint hagyományos társai. A hegesztési hőmérséklet szabályozható, így a különböző fóliatípusokhoz igazíthatja – ezzel energiát takarít meg.

Teljesítmény: hatékony és megbízható
A nagy teljesítményű motornak köszönhetően nagy kapacitással dolgozhat. Poliolefin (PO) vagy PVC zsugorfóliát használva a gép 300 terméket tud óránként becsomagolni.

Kezelés: egyszerű
Az irányítópult ergonomikus elhelyezése és tökéletes átláthatósága megkönnyíti a munkát. Az irányítópulton minden szükséges információt megtalál, itt állíthatja be a használni kívánt programot is. 6 program közül választhat, hogy az elképzeléseinek megfelelően csomagolhasson.

Biztonság: a maximumon
A gép átlátszó plexiüveg fedelének köszönhetően egyszerű és tökéletesen biztonságos a csomagolás. Tökéletesített hőmérsékletszabályozás: erős ventillátorok pillanatnyi leállásokkal minimálisra csökkenti a hőveszteséget, és ezzel 20%-os energia-megtakarítás érhető el. A gép extra biztonsági termosztáttal rendelkezik a legbiztonságosabb munka érdekében.

Mit csomagolhat Minipack RP 55 zsugorfóliázó géppel?

Az elődjéhez képest megnövelt kamraméret tovább bővítette a gép felhasználási területeit. A becsomagolandó termék maximális mérete 500 x 380 x 200 mm lehet, e keretek között gyakorlatilag bármit lehet zsugorfóliázni: könyveket, CD-ket, DVD-ket, papírárut, dobozos termékeket és sok minden mást.

A Minipack RP 55 zsugorfóliázó gép sokáig a felhasználók kedvence marad!

A Minipack RP 55 zsugorfóliázó géphez szakszervizt és folyamatos alkatrészellátást tudunk biztosítani, bár a gépet hosszú távú munkára tervezték, Ön többszörösen is bebiztosíthatja magát.

Ismerkedjen meg a Minipack RP 55 zsugorfóliázó géppel és vele együtt a csomagolás szabadságával! A részletekért kattintson ide