Az UNIOTECH Kft. 2006-ban alakult csomagolástechnikai megoldások széles körű ismeretével rendelkező szakemberekből, 2017 ősze óta Uniotech Hungary Zrt-ként működik.

Fő profilunk különféle csomagolóanyagok, csomagolóeszközök és gépek gyártása és forgalmazása valamint szervizelése.

Tudatos fejlesztés eredményeképpen cégünk az elmúlt évek alatt meghatározó szerephez jutott a csomagolástechnika területén.

Saját raktár, gépkocsipark, ill. tapasztalt, folyamatos képzésben részesülő szakembergárda biztosítja ügyfeleink megfelelő kiszolgálását.

Termékválasztékunk kialakításánál igyekeztünk figyelembe venni, hogy minél szélesebb körben meg tudjunk felelni a különböző iparágak csomagolástechnikai elvárásainak, versenyképes áron jó minőségű termék biztosításával.

Az általunk ajánlott hazai és külföldi gyártók gépei, a jelenkor igényeinek megfelelő gazdaságosabb, környezetbarát, fejlett technológiát, magas szintű automatizáltságot és hatékony teljesítményt garantálnak.

Az általunk forgalmazott gépekre 1, ill. 2 év jótállást biztosítunk, majd pedig a jótállási időn túli szervizelést.

Szolgáltatásaink körébe tartozik gépek szervizelése, javítása, alkatrészellátása valamint az egyedi fóliák konfekcionálása és tasakok gyártása.

Készséggel állunk rendelkezésükre helyszíni és telefonos csomagolástechnikai szaktanácsadásra, próbacsomagok bemutatására, csomagológépek bérbeadására, vállaljuk adott feladatra az optimális és legköltséghatékonyabb megoldás kialakítását.

A partner igényeit megismerve igyekszünk olyan csomagolástechnikai megoldásokat találni, amelyek anyagtakarékos és környezetkímélő technológiát jelentenek.

Alapelvünk a rugalmas partnercentrikus kiszolgálás, szakmaiság, folyamatos felelősség az ügyfél iránt.

2010-ben indítottuk el a BOPP és LLDPE nyújtható fólia forgalmazását és konfekcionálását. Ma már több elégedett ügyféllel rendelkezünk. Kis, közepes és nagy mennyiségben is raktárkészletről tudjuk kiszolgálni vevőinket.

2015 –ben elkezdtük a BOPP tasakok gyártását is.

 

Gyetvai Róbert

ügyvezető igazgató