Csomagológépek széles választéka

Rólunk

Készséggel állunk rendelkezésükre helyszíni és telefonos csomagolástechnikai szaktanácsadásra, próbacsomagok bemutatására, csomagológépek bérbeadására, vállaljuk adott feladatra az optimális és legköltséghatékonyabb megoldás kialakítását. A partner igényeit megismerve igyekszünk olyan csomagolástechnikai megoldásokat találni, amelyek anyagtakarékos és környezetkímélő technológiát jelentenek.
Alapelvünk a rugalmas partnercentrikus kiszolgálás, szakmaiság, folyamatos felelősség az ügyfél iránt. 2010-ben indítottuk el a BOPP és LLDPE nyújtható fólia forgalmazását és konfekcionálását. Ma már több elégedett ügyféllel rendelkezünk. Kis, közepes és nagy mennyiségben is raktárkészletről tudjuk kiszolgálni vevőinket. 2015 –ben elkezdtük a BOPP tasakok gyártását is.

Termékválasztékunk kialakításánál igyekeztünk figyelembe venni, hogy minél szélesebb körben meg tudjunk felelni a különböző iparágak csomagolástechnikai elvárásainak, versenyképes áron jó minőségű termék biztosításával.
Az általunk ajánlott hazai és külföldi gyártók gépei, a jelenkor igényeinek megfelelő gazdaságosabb, környezetbarát, fejlett technológiát, magas szintű automatizáltságot és hatékony teljesítményt garantálnak.
Az általunk forgalmazott gépekre 1, ill. 2 év jótállást biztosítunk, majd pedig a jótállási időn túli szervizelést.

Munkafolyamat

Célunk az optimális és legköltséghatékonyabb megoldás kialakítása.
01
IGÉNYFELMÉRÉS

A partner igényeinek felmérése.

02
TERVEZÉS

A munkafolyamat megtervezése.

03
KIVITELEZÉS

Projekt kivitelezése.

04
KISZOLGÁLÁS

Partnerünk kiszolgálása.

Csapatunk

Alapelvünk a rugalmas partnercentrikus kiszolgálás, szakmaiság.