22márc

Mit nyer a vállalkozása egy Gramegna zsugorfóliázó géppel?

Amikor egy vállalkozás beindul, a felszereltsége, a gépparkja a szükséges minimumra korlátozódik: a legnagyobb valószínűséggel csak a legfontosabb gépeket szerzi be, nem fog egy csapásra mindent megvásárolni. Egy professzionális zsugorfóliázó géppel azonban kicsit más a helyzet. Ennek a csomagológépnek és csomagolási technológiának számos előnye van úgy a termelésre, mint magára a termékre nézve, ezért a megfelelő zsugorfóliázó gép beszerzése remek befektetés akár egy most induló vállalkozás számára is.

 

Egy kiválóan működő zsugorfóliázó gép, amilyenek az olasz Gramegna világszerte ismert gépei, képes új szintet nyitni a vállalkozása életében. A zsugorfóliázás a legegyszerűbb módja annak, hogy tetszetős és professzionális külsőt biztosítson a terméke számára, a zsugorfóliázó pedig könnyedén igazodik a termelés növekvő ritmusához.

 

A sokoldalú zsugorfóliázó gép

 

A zsugorfóliát legkülönbözőbb iparágak választják csomagolóanyagnak. Legyen az friss zöldség, fürdőgolyó vagy könyv, a zsugorfólia ideális csomagolóanyagnak bizonyul.

 

Aki vállalkozik, az egyik szemével mindig a jövőt figyeli. A kiszemelt csomagológépnek nem csupán a jelen csomagolási igényeit kell kielégítenie. Ha a jövőben szeretné a vállalkozását fejleszteni, a megnövekedett termelési ütemet a gépeknek is követni kell.

 

A Gramegna 1960 óta gyárt csomagológépeket. Fennállásának közel 60 éve alatt a csomagolástechnika hatalmasat fejlődött, a cég mégis fennmaradt. Ennek 2 fő oka volt: a folyamatos technikai innováció és az ügyfelekkel való szoros együttműködés. A Gramegna azért lett világmárka, mert a gépeit folyamatosan a termelő vállalkozások igényei szerint alakította.

 

A zsugorfólia is emelheti az esztétikai hatást

 

A zsugorfólia-termékek piacán széles a választék, különböző vastagságok és minőségek közül választhat. Színes vagy víztiszta fólia? A jól megválasztott zsugorfólia valósággal szárnyakat ad a termékének, hogy az minél hamarabb a bevásárlókosarakban landoljon.

 

A Gramegna zsugorfóliázó gép pénzt takarít meg Önnek

 

A Gramegna zsugorfóliázó gép a megtakarítás eszköze lehet a vállalkozásában. Többszörösen is:

  1. Csökkenti a szállítással és kezeléssel járó költségeket.
  2. Védelmet nyújt a termékének (kevesebb kár, hosszabb időn át tárolható). Élelmiszerek esetén meghosszabbítja azok eltarthatóságát. Védelmet nyújt a párával és a felületi sérülésekkel szemben.
  3. Gyógyszeripari, kozmetikai termékek esetén különösen fontos, hogy véget vet a termékek illetéktelen felbontásának.

 

A Gramegna zsugorfóliázó gép megbízhatóan hozzájárul a vállalkozása fejlődéséhez. A géptípusok széles választékát forgalmazzuk, amelyek ideálisak különböző méretű vállalkozások és különböző iparágak számára.

 

Ha kérdése van a Gramegna zsugorfóliázó gépekről, keressen bennünket>>