18máj

Mit tud a Minipack Pratika 55 Smart zsugorfóliázó gép?

 

A termelékenység fokozása minden üzem céljai között szerepel, a csomagolás automatizálásával pedig komoly eredményeket lehet elérni ezen a téren. Amikor a csomagológépek hasznáról beszélünk, röviden azt szoktuk mondani, hogy a gép fele annyi idő alatt kétszer annyi terméket csomagol be.

 

A zsugorfóliázó gép történetében 1970 a fordulat éve, ekkor vált elérhetővé a kis és közepes méretű vállalkozások számára, amelyek a zsugorfóliázó segítségével kis befektetéssel sokoldalú csomagolást biztosítottak a termékeik számára. A gép előnyeit könnyű összeírni.

 

4 érv, amiért egy vállalkozásnak jó befektetés egy zsugorfóliázó gép:

 

  1. alacsony költségek: egy zsugorfóliázó gép kevesebbe kerül mint más félig vagy teljesen automata csomagoló berendezés
  2. kis méret: kevés helyet foglal, a kisebb termelőegységekben sem kell kerülgetni
  3. alacsony karbantartási költségek: folyamatos igénybevétel esetén is csak a hegesztőpofákat kell évente cserélni
  4. sokoldalúság: bármilyen nagyságú terméket becsomagol a gép méreteitől függő maximális terméknagyság alatt. Becsomagolhat egy kisebb, majd egy nagyobb terméket, nincs szükség a gép átállítására.

 

Hogyan valósítható meg magas termelékenység minimális erőbefektetéssel? A Minipack-Torre elárulja

 

A Minipack Pratika 55 Smart automata zsugorfóliázó gép a korszerű zsugorfóliázási technológia jeles képviselője. Ideális választás, mert nem igényel szakértelmet a kezelése. Nincs szükség a csomagolási folyamat végigkísérésére sem, mert az automatizálásnak köszönhetően a gép az összes lépést lefedi.

 

Ezt tudja a Minipack Pratika 55 Smart:

  • rövidebb zsugoralagút – rövidebb csomagolási idő
  • szállítópályán futnak a termékek, a teljes csomagolási folyamat automatizált
  • a szalag végén feltépő applikátor

 

A Minipack Pratika 55 Smart remek ötvözete a nagy teljesítménynek és a megbízhatóságnak.

 

Így csomagol a Minipack Pratika 55 Smart:

 

 

Milyen a vevőbarát zsugorfóliás csomagolás?

 

A zsugorfólia kiváló csomagolóanyag számtalan előnnyel. A tökéletes védelemnek azonban van egy természetes velejárója: nehéz kibontani. Ezen segít a feltépő applikátor: a Minipack Pratika 55 Smart a szállítópálya végén egy címkét ragaszt a csomagra, amelynek segítségével könnyedén fel lehet tépni majd a fóliát.

 

Élelmiszerek csomagolása: a Minipack Pratika 55 Smart a tökéletes megoldás

 

Élelmiszerek csomagolásánál mindig elsődlegesek a higiéniai szempontok, annak garantálása, hogy a csomagolandó terméket nem szennyezi semmi sem a környezetéből. A Minipack Pratika 55 Smart elsőosztályú választás gyümölcs, zöldség, pékáru, hús és hal csomagolásához. Zsugorfóliázással a csomagolóanyag második bőrként feszül a termékre. A zsugoralagút hője csak a fóliára van befolyással, az élelmiszerre nem. Így a csomagolás esztétikailag tökéletes, higiéniai szempontból pedig teljesen biztonságos lesz. Az élelmiszer védve lesz a nedvességgel, párával és bakteriális fertőzéssel szemben.

 

A Minipack Pratika 55 Smart zsugorfóliázó gép azok számára is jó választás, akik a kényelmet és a biztonságot keresik a csomagológépekben. Tekintse meg további zsugorfóliázó gépeinket itt>>