A sous vide bot szinte bármilyen edényhez, tartályhoz csatlakoztatható (egyszerűen rácsíptethető az edényre), megadja annak is a lehetőségét, hogy változatos méretű edényekkel használjunk. Bevethető a hétköznapokban, de akkor is, amikor grillpartit rendezünk, hiszen egy megfelelően nagy edényben akár 4-5 vágatlan bordát is szuvidálhatunk egyszerre. Amikor megbecsüli, hogy milyen kapacitásra lesz szüksége, ne feledje, hogy a vákuumcsomagolt zacskók között hagynia kell némi helyet, hogy a víz megfelelően keringhessen.
A sousvide bot előnyei:
- kisebb, kompakt készülék, ezért egyszerűbb tárolni, mint a hagyományos kádas készüléket
- a súlya miatt könnyen elpakolható
- másik hatalmas előnye az ára, hiszen olcsóbb, mint egy kádas készülék
Eszköz anyaga: rozsdamentes acél
Teljesítmény: 1100 W
Áramforrás: 220V-240V/50Hz-60Hz
Önsúly: 2 kg
Mérete: 9 ×11,5 × 35,6 cm
Hőmérséklet-tartomány: 32-194°F (0-90°C)
Vízkapacitás (javasolt): 5L~22L
Jellemzők:
1. A LED kijelző jól látható és könnyen kezelhető.
2. A 360°-os vízkeringető rendszerrel a sous vide biztonságosan és egyenletesen melegíti fel a vizet, gyorsan a kívánt hőmérsékletre.
3. Állítható időzítő és állítható hőmérsékleti rendszer.
4. Teljesen rozsdamentes acélból készült, erős, vízálló. A hőmérséklet-érzékelők és időzítők hosszabb élettartama a jobb tartósság érdekében.
Használati utasítás:
1. lépés: Zárja le az ételt egy vákuumzacskóba, majd tegye vízfürdőbe.
2. lépés: Helyezze a lassú főzőt az edényre, és adjon hozzá megfelelő mennyiségű vizet.
3. lépés: Kapcsolja be a készüléket, nyomja meg és tartsa lenyomva az "ON" gombot, a kijelzőn megjelenik az aktuális hőmérséklet.
3. lépés: Használja az előlapon található +/- gombokat a hőmérséklet/időzítő beállításához.
Az utolsó lépés: amikor az étel eléri a célhőmérsékletet és időt, vegye ki és készítse készre.