Csomagoló gépek.

Vonalhegesztők

Az Uniotech  kézi vonalhegesztő család tagjai jó minőségű impulzus hegesztők. Ideálisak nagy számú csomagoláshoz, kitűnő víz- és levegőmentes hegesztést készítenek.

A géppel hegeszthető műanyagok: PE, PU, PVC, PP, PVA, Nylon és minden egyéb hőre lágyuló, hegeszthető műanyag.

karoshegesztő-foliahegeszto
Típusok:

Kézi vonalhegesztő – a „HI” család tagjai egyszerű karos hegesztők több méretben, 100 – 500 mm hegesztési hosszal, 2 és 5 mm hegesztési szélességgel. A berendezés csak hegeszt.

Kézi vonalhegesztő vágóéllel – a „HC” család tagjai 200 és 300 mm-es hegesztési szélességgel, 2 és 5 mm széles hegesztési varrattal dolgoznak. A vágóélnek köszönhetően a csomagolóanyagot a hegesztéstől kb. 5 mm-re vágja el a gép. Ideális választás műanyag tömlő választása esetén. Kiválóan használható az élelmiszerek mellett akár egészségügyi és gyógyszeripari csomagolásokhoz

Kézi vonalhegesztő vágóéllel és elektromágnessel – a „HCG” 200 és 300 mm-es hegesztési szélességben működik, vágóéllel és elektromágnessel rendelkezik. A hegesztési varrat szélessége 2 ill. 5 mm lehet. Az elektromágnes zárva tartja a hegesztőpofákat a hegesztés ideje alatt, így cseppmentes, egyenletes zárás jön létre.

Folyamatos vonalhegesztő gép – a folyamatos vonalhegesztőket a termelés folyamat gyorsítására fejlesztették ki, tasakok félautomata zárására olyan esetekben, amikor a teljesen automata üzemmód nem alkalmazható. Biztos zárást eredményez rengeteg típusú műanyag tasak esetében: minden hőre lágyuló műanyagot képes meghegeszteni, beleértve a fém réteget tartalmazó laminált fóliákat is. A lezárás erős és esztétikailag kifogásolhatatlan.
A folyamatos vonalhegesztő gép kezelése nem kíván szakértelmet: a kezelőnek csupán a tasakokat kell adagolnia úgy, hogy a hegesztendő felület a megfelelő helyre kerüljön. A tasakok futószalagon haladnak, ezért a kezelés a kezdeti adagolásra egyszerűsödik.

UT-770l Folyamatos hegesztőgép, rozsdamentes változat

Műszaki adatok:
Energiaforrás: 230V 50Hz
Teljesítmény: 50 W
Hegesztési teljesítmény: 2×300 W
Hegesztési sebesség: 0-12 m/perc
Hőmérséklet: 0-300 C
Asztal távolsága a hegesztéstől 10-40 mm
Asztal mérete: 840 x 153 mm
Max. terméktömeg: 1 kg
Max. szállítószalag terhelhetőség: 3 kg
Befoglaló méretek: 840 x 380 x 320 mm
Nettó tömeg: 32 kg

Kezelőpultról állítható paraméterek:
– szállítószalag sebessége
– hőmérséklet
– nyomás

Alkalmazás: kisebb csomagok, tasakok hőhegesztéssel történő zárásához ajánljuk. A berendezés az egyik legmegbízhatóbb típus, univerzális, bevált konstrukció. Saját szervizhátterünk biztosítja a karbantartást, folyamatos alkatrészellátást.

UT-770l Folyamatos hegesztőgép, rozsdamentes változat

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik csomagológép az ideális választás az Ön számára, akkor vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik megkönnyítik a választást.