Milyen előnyökkel jár a lebomló térkitöltő használata?
20jan

Milyen előnyökkel jár a lebomló térkitöltő használata?

Ügyfeleink gyakran aggódnak a termékeik tárolása vagy a csomagjaik szállítása miatt, és általában azt szokták mondani, hogy amennyiben gazdasági megfontolásból csökkentjük a védőcsomagolásba való befektetés mértékét, úgy kétszeresére nő a nem megfelelő termékvédelem okozta sérülések, árukárok kockázata. Manapság azt is megfontolják, hogy eléggé környezetbarát módon járnak-e el akkor, amikor kipárnázzák féltett termékeiket. Mi úgy gondoljuk, hogy senkinek sem kell kompromisszumot kötnie, vagy választania a csomagolási költségek, a tárgyak biztonsága és a környezettudatosság között. Pontosan ezért forgalmazunk biológiailag lebomló térkitöltőt, ami kiváló védelmet nyújt, környezetbarát, könnyű és kis statikus töltésű.

A biológiailag lebomló térkitöltő chips legfontosabb tulajdonságai

  • Erős és hajlékony, megbízhatóan kitölti a csomagolásban szabadon maradt tereket. Kiváló termékvédelmet biztosít rakodás, szállítás és tárolás során.
  • A komposztálható térkitöltő chips 100%-ban kukorica- és burgonyakeményítőből készül, ezért nem keletkezik belőle hulladék. Ha nincs már rájuk szükség, a chipsek teljesen lebomlanak a kereskedelmi komposztáló üzemekben (vagy az otthoni komposztálóban) anélkül, hogy mérgező vegyi anyagokat vagy egyéb szennyeződéseket hagynának maguk után. Akár vízben is feloldhatók.
  • A gyártási folyamata környezetbarátabb, mert kevesebb üvegházhatású gáz keletkezik a gyártási folyamat során, mint a közönséges műanyagalapú térkitöltők esetében.
  • Kis statikus töltésű, ezért elektronikai cikkek csomagolásához is használható.
  • Könnyű csomagolóanyag, gyakorlatilag nem növeli a csomag súlyát.

 
Mivel az elmúlt évtizedben jelentősen nőtt az emberek tudatossága a környezeti problémákkal, különösen a műanyag hulladékkal kapcsolatban, a fogyasztók nagy száma áttért a környezetbarát termékekre. A lebomló térkitöltő alapanyagát megújuló biomassza forrásokból állítják elő, ami lehetővé teszi, hogy a végtermék a felhasználás után biológiailag lebomló legyen, így minimalizálva a környezetre gyakorolt káros hatásokat.

Mennyire hatékony a biológiailag lebomló térkitöltő?

Gyakori tévhit, hogy a biológiailag lebomló alapanyag használata a végtermék jó mechanikai tulajdonságai rovására megy. Valójában a végterméktől elvárt tulajdonságokon nem esik csorba: a környezetbarát térkitöltő chips is erős és rugalmas, ugyanúgy elnyeli a rázkódásokat, ütődéseket. Kimagasló áruvédelmet nyújt ugyanúgy, mint például a műanyagból készült társai.

Milyen előnyöket nyújt tehát a környezetbarát térkitöltő chips?

  • Megfelelő módon védi a sérülékeny termékeket szállítás és árumozgatás alatt.
  • Használatával nem terheljük a környezetet. A chips többször is felhasználható, ha már nincs rá szükség komposztálható. 100%-ban lebomlik, nem maradnak vissza mérgező vegyi anyagok vagy egyéb szennyeződések.
  • Gazdaságos megoldás, jó ár-érték arány.
  • Mivel könnyű, nem kell extra súllyal számolni a szállítás során.

 
Környezetbarát térkitöltő chipsünket 500 liter/zsák kiszerelésben forgalmazzuk. Kérjen egyedi árajánlatot itt>>