Bélelje ki dobozait olyan térkitöltővel, ami nem kerül pénzbe
20júl

Bélelje ki dobozait olyan térkitöltővel, ami nem kerül pénzbe

Miután a termékünk minden részletére odafigyeltünk, utolsó lépésként azt is biztosítani szeretnénk, hogy tökéletes állapotban, a legkisebb sérülés nélkül jusson el a megrendelőhöz. Sérülékeny, érzékeny termék esetén nagy valószínűséggel térkitöltő csomagolásra is szükség lesz, ami elnyeli a szállítás, rakodás során adódó rázkódást és ütéseket.

Szerencsére manapság a térkitöltők széles skálájából válaszhatunk, a legváltozatosabb csomagolási igények is le vannak fedve. A különböző típusokról bővebben itt olvashat. Azt azonban kevesen tudják, hogy olyan opció is van, ami remekül teljesíti feladatát, és teljesen ingyenes!

Hogy néz ki az a térkitöltő, ami ingyenes?

A légpárnás fólia műanyagmentes alternatívájáról van szó, ami karton- és papírlemezekből készül. Formailag igen változatos, lehet dekorlemez, standard térkitöltő, szálasított térkitöltő vagy térkitöltő chips. A csomagolandó termék jellemzőinek függvényében dől el, hogy melyik nyújtja a legnagyobb biztonságot.

 

használt kartonstandard térkitöltőszálasított térkitöltő (4 mm)
térkitöltő chipsdekorlemeztérkitöltő
térkitöltő chipsdekorlemeztérkitöltő

 

A képeken elég hasonlónak tűnnek? Arra biztatjuk, hogy gondolja végig, mire van szüksége – mekkora védelemre, mekkora helyet kell kitölteni stb. Akár kombinálhatja is őket, például a termékeket egyenként betekeri dekorlemezbe, majd a dobozt feltölti szálasított térkitöltővel vagy chips-szel.

Hogyan lesz ingyenes a kartonalapú térkitöltés?

A kartonalapú térkitöltőket akkor tudja ingyenesen biztosítani a termelőegysége számára, ha saját maga gyártja le egy térkitöltő gyártó géppel. A Cushion Pack gépek a feleslegessé, költséges hulladékká vált papírlapokat, dobozokat, kartonlapokat alakítják át értékes térkitöltő és áruvédelmi segédanyaggá. Egyszeri befektetéssel biztosítani tudja, hogy mindig legyen térkitöltő a vállalkozásában, méghozzá pontosan annyi, amennyire szükség van. Sem a rendeléssel, sem a tárolással nem kell ezután törődni.

Képzelje el, hogy a jövőben a régi használt kartondobozok 99%-át újrahasznosíthatja, ha ezeket töltő- és csomagolóanyagként használja! Egyrészt környezetbarát térkitöltőt használ, másrészt a kartonhulladék kezelése is megoldódik.

A Cushion Pack térkitöltő gyártó gépek energiatakarékosak, könnyen kezelhetőek és könnyen takaríthatóak egy porszívó segítségével. A Cushion Pack modelleket itt találja>>

Hogyan használható a kartonból gyártott térkitöltő?

A kartonból gyártott térkitöltő remek választás azon vállalkozások számára, amelyek törékeny tárgyakat vagy olyan tárgyakat szállítanak, melyek széle könnyen sérül. A hullámpapír térkitöltő többféleképpen használható:

  • Csomagolja be a terméket: tekerje törékeny termékeit megfelelő méretű dekorlemezbe, mielőtt a dobozba helyezi őket.
  • Bélelje ki a dobozt: használjon olyan aprítékot, amely tökéletesen kitölti a csomagolódoboz üresen maradt részeit. A doboz alját, illetve tetejét is bélelheti ezen a módon.
  • Hozzon létre egy fészket: a szálasított térkitöltő például ideális olyan fészkek, párnák készítésére, amelyre ráhelyezheti sérülékeny termékét.

 

Tudjuk, hogy a különböző térkitöltő-típusok közül választani nem mindig egyszerű. Szeretjük megtervezni a tökéletes csomagolást a környezettudatos vállalatok számára, amelyekkel együtt dolgozhatunk! Keressen minket, rendelkezésére állunk akár telefonos, akár helyszíni szaktanácsadásra>>