Mikor érdemes automata csomagológépet vásárolni?
03máj

Hogyan szerezzünk be igazán hatékony automata csomagológépet?

A termékek csomagolása nagy figyelmet igénylő folyamat, mivel e tevékenység célja a lehető legjobb védelem biztosítása. Egy termelőegységben általában sokféle terméket kell becsomagolni, és nem ritkán mindegyik más-más csomagolási folyamatot igényel. Ezért elengedhetetlen, hogy megfelelő automata csomagológéppel rendelkezzünk.

A csomagológépek teljesítménye, hatékonysága és minősége csak néhány a fő szempontok közül, amelyeket figyelembe kell venni választáskor. Hogyan lehet a helyes döntést meghozni? Ehhez adunk most pár hasznos tippet.

Mire kell figyelni egy automata csomagológép kiválasztásakor?

A legfontosabb szempontok az alábbiak:

  • Válasszon olyan csomagológépeket gyártó vagy forgalmazó céget, amely rendelkezik tapasztalattal és referenciákkal.
  • Mindig figyeljen a minőségre úgy a gép, mint az alkatrészek esetében.
  • Győződjön meg arról, hogy az értékesítés utáni szolgáltatás, a szervizelés és karbantartás gyors és hatékony.
  • Végezzen teszteket annak érdekében, hogy az automata csomagológép tökéletesen megfeleljen az Ön igényeinek.
  • Ha bizonytalan, kérje csomagolástechnológus szakember segítségét! Az Uniotechnél ingyenes szaktanácsadással segítjük ügyfeleinket.

 

Lássuk kicsit részletesebben is a fenti szempontokat!

Tapasztalt, referenciákkal rendelkező csomagológépeket gyártó vagy forgalmazó cég

A tapasztalat mindenképpen az első tényező, amelyet figyelembe kell venni a hatékony csomagológépek vásárlásakor.

A részletekre való odafigyelés, a fejlett technológiák alkalmazása és a széles termékválaszték megléte mindig sokéves munka eredménye, és fontos hozzáadott értéket jelent a vállalkozás számára.

Az Uniotech 2006-ban alakult csomagolástechnikai megoldások széleskörű ismeretével rendelkező szakemberekből. Az eltelt közel két évtized alatt sikerült partneri kapcsolatot kiépíteni a világ vezető csomagológép-gyártóival, mivel kezdetektől célunk volt, hogy az elérhető legmagasabb minőséget, legmegbízhatóbb berendezéseket tudjuk biztosítani ügyfeleinknek.

Magas minőségű automata csomagológépek

Természetesen a gépek és alkatrészek minősége is fontos szerepet játszik. Mivel ezeket a rendszereket hosszú távon akarják használni, alapvető fontosságú, hogy robusztusak legyenek, és hosszú távon optimális teljesítményt tudjanak garantálni.

Egyes területeken speciális követelményeknek is meg kell felelni. Tanúsítványok, szigorú előírásoknak való megfelelés, de ugyanitt említhetjük az ipari automatizálásnak való megfelelést vagy az energiatakarékosságot is.

Szervizelés és karbantartás

Egy olyan ipari környezetben, ahol a termelést nem lehet és nem is szabad leállítani, elengedhetetlen, hogy a csomagolási rendszerrel kapcsolatos problémák esetén azonnali segítség álljon rendelkezésre.

Az általunk forgalmazott gépekre 1, illetve 2 év jótállást biztosítunk, majd pedig a jótállási időn túli szervizelést.

A csomagológép tesztelése

A csomagolási tesztek elvégzésének lehetősége nagyon fontos szolgáltatás, amely döntő lehet a csomagolóberendezés kiválasztásakor. Ügyfeleinknek lehetősége van becsomagolni termékeiket a kiválasztott csomagológéppel, hogy még a vásárlás előtt megnézhessék, hogyan csomagolja be a gép a konkrét termékeket.

Tudjuk, számos szempontot kell szem előtt tartani egy olyan összetett döntés meghozatalakor, mint egy automata csomagológép beszerzése, és az Uniotech képes arra, hogy ezt a folyamatot jelentősen megkönnyítse. Nemcsak a biztonságos, kiváló minőségű csomagolást garantáljuk, hanem végigkísérjük Önt a tervezés, a vásárlás és a beüzemelés lépésein.

Ingyenes szaktanácsadás

Készséggel állunk rendelkezésükre helyszíni és telefonos csomagolástechnikai szaktanácsadásra. Részletes tanácsadásért lépjen kapcsolatba velünk>>