csomagológép eladó
19jan

Használt csomagológép eladó: a legfontosabb előnyök és hátrányok

Sok termelőegység keres kiváló minőségű, megbízható csomagológépet, amely kiszolgálja csomagolási igényeit. Ha választhatnának, hogy használt vagy teljesen új berendezést vásároljanak, a legtöbb beszerző az új berendezés mellett döntene, annak nyilvánvaló, garanciával is biztosított előnyös tulajdonságai miatt. Ez általában jelentős beruházást igényel, és a rendelkezésre állástól függően időbe telhet a szállítás. Nagyon kevesen vannak azonban tisztában a használt csomagológépek vásárlásának előnyeivel. A költség ugyanis nem az egyetlen tényező. Ma már egyetlen forgalmazónál is számos használt csomagológép eladó, és a széles választék miatt egyes esetekben jobban megéri ezekből választani.

Ha Önben is felmerül a kérdés, hogy milyen előnyei vannak a használt csomagolóberendezéseknek, akkor érdemes tovább olvasnia! Több szempontból is érdemes lehet a használt gép vásárlását megfontolni, és jó tisztában lenni az előnyökkel, illetve a hátrányokkal is.

Használt csomagológép eladó: mikor jobb, mint egy vadonatúj?

Számos előnye lehet annak, ha használt gépeket választ a csomagolósorához. Az alábbiakban a legfontosabbakat vesszük sorra.

1. Költséghatékonyság. Nyilvánvaló és nagyon jelentős oka egy használt csomagolóberendezés vásárlásának. Ha új gépet vásárol, akkor az legtöbbször nagy mennyiségű tőkét igényel, amelyet ha megtakarít, akkor befektetheti más fontos területekre. Az új csomagolóberendezés költségén gyakran két vagy több használt berendezést is meg lehetne vásárolni. Így a használt csomagolóberendezés jelentősen csökkenti a befektetést.

2. Nagyobb termelékenység. A használt csomagolóberendezések megvásárlásával pénzt takaríthat meg. A teljes megtakarított pénzösszeg felhasználható további csomagológépek vásárlására a csomagolósoron belül. Több géppel több terméket tud csomagolni, ami végső soron növeli a termelékenységet és biztosítja a nagyobb megrendelések határidőre való teljesítését. Emellett a használt berendezések szinte mindig könnyen elérhetők, míg ez az új berendezések esetében nem biztos, hogy egyik napról a másikra beszerezhetők.

3. A legjobb márkák elérhetővé válnak. A használt csomagolóberendezések vásárlásának legvonzóbb előnye, hogy az ember könnyen megvásárolhatja a legjobb márkájú berendezéseket, ami egy vadonatúj gép esetén jelentős befektetés lenne. Ahogy egyre több és több használt csomagológép eladó, úgy válnak hozzáférhetővé a legjobb gyártók berendezései, és eredeti alkatrészekkel ellátott használt berendezéseket vásárolhatunk megfizethető áron. Így a szűkös költségvetéssel rendelkező beszerző is megvásárolhatja az általa kiválasztott márkát.

4. Nagyszerű ügyfélszolgálat. Használt csomagológépet vásárolni egyet jelent azzal, hogy olyan vállalkozástól vásárolunk, amelyik időt, energiát és szakmai tapasztalatot fektetett be a gép hatékonyságának kihasználására. Az Uniotechnél biztos lehet abban, hogy megfelelő tanácsokat is fog kapni a gép üzemeltetésével és karbantartásával kapcsolatban.

Milyen aggályok merülnek fel leggyakrabban a használt csomagológépek kapcsán?

A lehetséges hátrányok, amelyek megakadályozhatják, hogy használt berendezésbe fektessünk:

  • Ha elromlik, nehéz lesz javíttatni. Előfordulhat, hogy nem állnak rendelkezésre pótalkatrészek és szervizszolgáltatás.
  • A berendezés nem felel meg a jelenlegi biztonsági előírásoknak.
  • Drága módosításra lehet szükség.
  • Nincs garancia.

 

Hogyan orvosoljuk ezen aggályokat az Uniotechnél?

  • Az általunk felújított csomagológépek szervizelését is vállaljuk, és a cserealkatrészek rendelkezésre állása sem jelent különösebb problémát.
  • Használt csomagológépeink kiváló műszaki állapotban kerülnek értékesítésre, megfelelnek az aktuális biztonsági előírásoknak.
  • 3-6 hónap garanciát vállalunk a használt csomagológépeinkre.

 

A használt csomagolóberendezések vásárlása időtakarékos és gazdaságos megoldás. Ha használt csomagológépet szeretne vásárolni, akkor fontos, hogy olyan megbízható, referenciákkal rendelkező forgalmazótól szerezze be, mint az Uniotech. Ha szeretné tudni, hogy jelenleg milyen használt csomagológépeink vannak, keresse bizalommal kollégáinkat>>