automata csomagológép
28jún

3 automata csomagológép a gyors és költséghatékony automatizáláshoz

A csomagolás automatizálása nagyszerű módja a termelés és általában az ellátási lánc optimalizálásának. Automata csomagológép segítségével gyorsabb a csomagolás, több terméket lehet szállítani, miközben csökkennek a munkaerőköltségek. Az automatizálás a megoldástól függően még olyan területeken is segíthet a hatékonyság növelésében, mint a szállítás és a tárolás.

Ön mire gondol először, amikor szóba kerül a csomagolás automatizálása? Legtöbb ügyfelünk azért halogatta az automatizálást, mert úgy gondolta, az átállás túlságosan sokba fog kerülni. Szintén elterjedt az a nézet, hogy az automatizálás nagy gépeket igényel, és túlságosan időigényes folyamat. A valóságban azonban rengeteg gyors és költséghatékony csomagoló automatizálási lehetőség áll rendelkezésre.

Szeretnénk megmutatni, hogy a csomagolás automatizálásának nem kell feltétlenül bonyolultnak vagy költségesnek lennie. Hogy segítsünk Önnek, összegyűjtöttünk három gyorsan telepíthető csomagoló automatizálási megoldást, amelyek nem terhelik meg a költségvetést sem.

1. Térkitöltő gyártó automata csomagológép

Ha térkitöltéshez a klasszikus manuális megoldásokat választja, a térkitöltő chipset vagy a légpárnás fóliát, akkor egy térkitöltőgyártó gépre való átállással időt takaríthat meg, és növelheti a működési hatékonyságot. Számos asztali térkitöltőgyártó berendezés utólagosan felszerelhető a meglévő csomagolóállomásokra, nem kell egy teljesen új állomásra költenie.

Ráadásul a térkitöltőgyártó gépek bérelhetők is. Gyárthat légpárnás tasakot fóliatömlőből, papírpárnát újrahasznosított papírból, sőt dekorlemezt vagy kartonchipset is hulladék kartondobozokból és -lemezekből.

Számos lehetőség áll a rendelkezésére tehát, és ha nagy mennyiségben használ térkitöltő csomagolóanyagot, akkor a leggazdaságosabb házon belül legyártani egy automata csomagológép segítségével.

2. Akkumulátoros kézi pántológép

Egy akkumulátoros kézi pántológép használata a pántszalagok rögzítéséhez egyszerű módja a csomagolási sebesség növelésének. Egy ilyen berendezés nem igényel olyan szintű beruházást, mint egy teljesen automatizált pántolóasztal, de még így is előnyt jelent a kézi lezáráshoz és vágáshoz képest.

Az általunk forgalmazott elektromos kézi pántológépek könnyűek, nagy akkumulátorkapacitással rendelkeznek a termelékenység növelése érdekében, és hordozhatóak – így bárhol használhatja őket a raktárban.

3. Automata raklapfóliázó gép

Sok raklap kézi csomagolása hihetetlenül időigényes lehet, és két raklap becsomagolásának minősége között nagy lehet a különbség. A raklapok becsomagolásának költségei jelentősen eltérnek, mivel minden az emberi munkán múlik.

Egy raklapfóliázó gép beszerzése gyakran gyors módja a fóliázási költségek csökkentésének és az ellátási lánc felgyorsításának. Bár a kezdeti beruházás nagynak tűnik, a fóliaköltséget akár 50%-kal is csökkentheti, így a befektetés elég gyorsan megtérül.

Kattintson ide, ha szeretné megnézni az Uniotech által forgalmazott automata és félutomata forgótányéros raklapfóliázó gépeket!

Segítünk megtalálni a vállalkozása számára ideális automata csomagológépet!

Nap mint nap segítünk az Önéhez hasonló vállalkozásoknak a csomagolás automatizálásában. Szinte bármilyen csomagolási folyamat automatizálható, a dobozolás, a tasakolás, a töltés, a lezárás.

Ha többet szeretne megtudni a fenti automatizált megoldásokról, vagy segítségre van szüksége a csomagolási folyamat bármelyik részével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal>>