csomagológép eladó
21dec

Csomagológép eladó: érdemes használt csomagológépet megvásárolni?

Csomagológépet keres egy új vagy már meglévő gyártósor számára, de a költségvetésébe nem igazán fér bele egy új berendezés? Fontolja meg egy használt, de felújított csomagológép beszerzését, mert vannak olyan előnyei, amelyek több szempontból is segítik a vállalkozását – a kedvező áron túl is! Az Uniotechnél az új berendezések mellett számos használt és felújított csomagológép is eladó, érdemes megnézni a választékot!

De először is…

Mi az a felújított csomagológép?

A felújított csomagológépek olyan csomagolóberendezések, amelyeket teljes funkcionalitásuk érdekében rekonstruáltunk. Első lépésben a használt csomagológépeket előzetes állapotfelmérés után vásároljuk meg. Ezeket a berendezéseket azután felújítjuk, hogy tökéletesen lássák el feladatukat, és kifogástalan műszaki állapotban kerülnek ki a műhelyünkből. Éppen ezért mi a használt csomagológépekre is adunk garanciát: 3-6 hónapos garancia jár a felújított gépeinkhez.

Felújított csomagológép eladó – lássuk az előnyeit!

1. Csökkentett költségek. A legnyilvánvalóbb előny. Nem kell annyit költeni egy használt gépre, mint a teljesen új változatára. Egy felújított, jó állapotban lévő csomagológép ugyanúgy javítani fog egy vállalkozás termelőképességén, és ugyanúgy hosszú élettartamú lesz, mint az új berendezések.

2. Megbízható berendezés. Ha megbízható vállalkozástól vásárol felújított csomagológépet, akkor nem kell aggódnia a berendezés minősége miatt. 2006 óta foglalkozunk csomagológépek és csomagolóanyagok forgalmazásával, szakszerviz működtetésével és csomagológép bérbeadással. Magától értetődő számunkra, hogy minden felújított berendezést ellenőrzünk eladás előtt, hogy beépítésre kész legyen. A használt gépeket szigorúan teszteljük az optimális munkakörülmények biztosítása érdekében, az elvárások ugyanazok, mint egy új berendezés esetén.

Mivel biztosak vagyunk a dolgunkban, használt gépeinkre is adunk garanciát. Berendezéstől függően 3-6 hónapos garanciát vállalunk, hogy Ön egy percig se érezze úgy, kockázatot vállal egy felőjított gép megvásárlásakor.

3. Csomagológépek a legjobb gyártóktól. A legjobb gyártók gépeinek közös vonása, hogy magas sztenderdek szerint építik őket, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtsanak. Egy csomagoló berendezés esetén ez jelenti a minőséget. Noha Ön nem újonnan vásárolja meg, a megbízható teljesítmény ugyanúgy fogja jellemezni a csomagológépet, mint új korában. Tulajdonképpen ez teszi lehetővé azt is, hogy a gépet lehet és érdemes felújítani.

Egy felújított csomagológép megadja azt, amire szükség van a gyártósor fejlesztéséhez anélkül, hogy túllépné a költségvetést. Felújított csomagológépeink készlete folyamatosan változik, vegye fel velünk a kapcsolatot áraajánlatért>>