tasakoló csomagológép
20nov

Kis befektetéssel sokra mehet: tasakoló csomagológép KKV-knak

Kis szériájú, nem túl nagy méretű termékek csomagolására keres megoldást? Két csomagológép közül is választhat az Uniotech kínálatából. Mindkettő a függőleges tasakoló gépek kategóriájába tartozik. Ezek a berendezések a kis méretű termékek csomagolására kiválóan alkalmasak azért, mert a termékek természetes gravitációs mozgását használják ki.

A Mailbag és az X-Bag Evo félautomata függőleges tasakoló gép egyaránt ideális választás az olyan KKV-k számára, amelyek gyorsan és hatékonyan szeretnék csomagolni termékeiket, de nem kívánnak nagyobb befektetést vállalni, amit a nagy méretű automata gépek beszerzése igényelne.

Csomagológépek az élelmiszer ágazat számára (és nemcsak nekik)

A félautomata függőleges tasakolás a legjobb módszer az élelmiszer ágazatban felmerülő igények kielégítésére. Nagyszerűen alkalmazható a gyümölcsök, zöldségek és az édes vagy sós péktermékek csomagolásától a friss kenyér tasakolásáig. Ez azonban korántsem az egyetlen lehetséges alkalmazási terület.

Az elektromos és a vegyipari ágazat számára ugyancsak tökéletes választás a függőleges tasakoló, amelynek általában mindenhol kiválóan hasznát lehet venni, ha kicsiny alkatrészek vagy apróbb darabok csomagolását kell megoldani ‒ így a kórházi szektor, a hardverkereskedések, a logisztikai központok és az alkatrészraktárak egyaránt jól járnak vele. Nem utolsósorban a nyomdaiparban is a függőleges tasakolókat alkalmazzák a legnagyobb előszeretettel az újságok, a folyóiratok és a könyvek tasakolására, a tasakok lezárására.

A Minipack-Torre két szupersztár tasakoló gépe: a Mailbag és az X-Bag Evo

Az olasz Minipack-Torre cég kétféle függőleges tasakoló gépet kínál a kis- és középvállalkozások sajátos igényeinek kielégítésére. Ezek közül az X-Bag Evo elsősorban a pék- és cukrászipari ágazat, valamint az elektromos és elektronikus alkatrészek forgalmazói számára kiváló csomagolási megoldás, a Mailbag pedig főként a nyomdaiparban használatos.

Az X-Bag Evo esetében a kulcsszó az egyszerűség, ami mind a használatra, mind a karbantartásra és a gép elhelyezésére érvényes. Ez a berendezés többféle fóliával is működik, legyen az polietilén/poliolefin, makroperforált, biológiailag lebontható vagy akár nyomdázott fólia. Kompakt, mindössze 140 cm magas berendezés 80×85 cm-es alappal, így bárhol könnyen elhelyezhető.

Társa, a Mailbag kimondottan a nyomdaiparban felmerülő igények kielégítését szolgálja tökéletes tasakolással. Óránként akár 1200 db lapformájú termék tasakolására is alkalmas. A berendezés biztosítja a lezárt tasak automatikus kidobását, a fólia hosszának fotocellás önszabályozását és a vágási hőmérséklet elektronikus ellenőrzését, sőt beépített darabszámlálót is tartalmaz.

Felkeltették érdeklődését a kisebb termelési volumen esetében is sikeresen és gazdaságosan alkalmazható tasakolási megoldások? Tekintse meg az Uniotech által forgalmazott függőleges csomagológépeket!>>