térkitöltő
18okt

Kartondaraboló géppel térkitöltőt gyárthat a hulladék dobozokból!

Mint minden csomagológép esetén, a kartondaraboló térkitöltő gyártó gépnek is több olyan hasznos tulajdonsága van, ami miatt egy vállalkozás számára érdemes beszerezni. Most a 3 legfontosabb előnyét mutatjuk be, ezek mindegyike jó hír egy olyan vállalkozás számára, amelyik sok kartondobozt halmoz fel, mert abban érkeznek a nyersanyagok, illetve a termelés melléktermékeként gyűlnek össze.

Vegyünk egy olyan vállalkozást, ahová sok dobozolt áru érkezik. Ilyen például egy nagy üzlet, egy termelőegység, egy raktár. A beérkező dobozokat és csomagolóanyagokat fel kell dolgozni, és elő kell készíteni a hulladékként való elszállításra, tárolni kell (mindez természetesen pénzbe kerül!). A kartondobozok kezelésének munkaerő-költségét be lehet fektetni egy kartondaraboló térkitöltő gyártó gépbe, ezáltal egyetlen csomagológéppel pénzt és időt takaríthatunk meg.

Ingyenes térkitöltő – és ez csak az egyik előnye a kartondarabolónak!

A gép megvásárlásával két legyet üt egy csapásra: nem kell fizetni a felesleges kartondobozok hulladékként való kezeléséért, másrészt a legyártott térkitöltőnek köszönhetően csökkenti a csomagolási költségeit. Az alatt az idő alatt, amíg megrendeli és megvárja a térkitöltő csomagolóanyag megérkezését, megvásárol egy kartondaraboló gépet, és többé nem lesz szüksége arra, hogy harmadik féltől vásároljon térkitöltőt.

A harmadik nagy előny a környezettudatos hozzáállás. Mindenki (ügyfelek, vásárlók, partnerek) előtt kedvező színben tüntetheti fel magát, ha weboldalán, Facebook-oldalán vagy egyéb felületen közzéteszi, hogy a hulladék kartont újrahasznosítja. Világszerte nagy trend a környezettudatosság, és manapság már egyre többen kifejezetten úgy választanak szolgáltató céget, hogy alapfeltétel az odafigyelés a környezetre.

Az Uniotech által forgalmazott hullámkarton aprító térkitöltő gyártó gépeknek további előnye, hogy nagyon egyszerű a kezelésük. A kartonokat mérettől függően feldolgozzák, ha az újrahasznosítani kívánt doboz szélesebb, mint a gép, a leeső rész újra beadagolható és felhasználható. Még a címkéket, ragasztókat sem kell leszedni a dobozokról!

A térkitöltő fogyóeszköz, amire mindig szüksége lesz!

A kartondaraboló térkitöltő gyártó gépnek annyi előnye van – mind a vállalkozás, mind a környezet számára, hogy könnyű belátni hasznosságát. A már feleslegessé vált kartondobozokból a gép tartós, gazdaságos csomagolóanyagot gyárt. Az aprítóval másodpercek alatt hálószerű lapokat állíthat elő, amelyek kinyújtva vagy összehajtva remek védelmet nyújtanak a becsomagolt termékeknek.

Nézze meg az összes kartondaraboló térkitöltő gyártó gépet, amelyet az Uniotech kínál, vagy hívja csomagolástechnológus csapatunkat a (+36) 27 504 770 telefonszámon, ha további információra van szüksége arról, hogy a kartondaraboló milyen előnyökkel járhat vállalkozása számára!