Vákuumfóliázó gép
25jún

Miért használjon vákuumfóliázót az, aki nem élelmiszert csomagol?

Amikor a vákuumfóliázó szóba kerül, általában mindenkinek a vákuumozott élelmiszerek jutnak eszébe. Holott a vákuumcsomagoló gép számos nem élelmiszeripari ágazatban is általános eszközzé vált, különösen az elektronikai és gépiparban, az orvosi és a pénzügyi szektorban. Egyre nagyobb ugyanis a kereslet a fejlett és kifinomult csomagolási formák iránt, amelyek tökéletes védelmet nyújtanak a speciális termékeknek is.

A vákuumfóliázó előnyei

A vákuumfóliázó gép lehetővé teszi az értékes, törékeny termékek védelmét. Ezenkívül optimalizálja a csomagolt termék térfogatát, egyszerűsíti az anyagmozgatást és megakadályozza a visszaéléseket. De vizsgáljuk meg alaposabban az előnyös szempontokat!

Védelem
Optimális védelem a külső, környezeti hatások, például szennyeződés, por, nedvesség, karcolások és kiszáradás ellen.

Optimalizált térfogatú csomagolás
Jelentős megtakarítást érhet el a tárolás és a szállítás terén a kompakt vákuumcsomagolású termékekkel.

Csalás megelőzése
Az értékes áru biztosítására ideális a vákuumzárás, emiatt használják a pénzügyi szektorban például bankjegyek csomagolására. Akár a dátum és a felhasználói kód is bepecsételhető a zárási szalagba.

A vákuumfóliázó különleges alkalmazásai. Tudta, hogy már erre is használják?

Elektromos és elektronikai alkatrészek
Az érzékeny elektromos és elektronikai alkatrészek és termékek csomagolása során könnyen keletkezhet elektrosztatikus kisülés, ami károsíthatja a terméket. Ez speciális vákuumtasakok és vákuumcsomagoló gépek segítségével kizárható.

Csomagolás tisztaszobákban
Laboratóriumi eszközök és fogyóeszközök terén nagy igény van a tökéletes zárásra. Folyadékok, minták, sejtminták biztonságosan csomagolhatók vákuumfóliázó segítségével.

Fogászati, fogtechnikai, fogszabályozási eszközök és termékek
A vákuumozás biztosítja, hogy ezeknek a termékeknek (eszközök, berendezések, készülékek, implantátumok vagy reagensek) a sterilitása sértetlen maradjon.

Sportcipők csomagolása
Nem kisebb márka, mint az Adidas választotta a kamrás vákuumfóliázót sportcipők csomagolásához. A módszer érdekes és innovatív, és egy londoni, párizsi és milánói különleges esemény során vetették be: az ismert cipőmárka ezzel a nagyon különleges ajándéktasakkal lepte meg az ügyfeleit. A vásárolt cipőket gyönyörű vákuumcsomagolásban kapták kézhez. Bár ez a csomagolás különleges alkalomhoz kötődött, de nem elképzelhetetlen, hogy lesz folytatása!

Vákuumos fóliázógépet keres, de nem tudja, melyik lenne az ideális a vállalkozása számára? Olvassa el rövid összefoglalónkat a vákuumfóliázó gépekről, meg fogja könnyíteni a választást>>