egyedi nyomtatott ragasztószalag
18jún

Ön kihasználja a logózott ragasztószalagban rejlő lehetőségeket?

A logózott, nyomtatott ragasztószalag lehetővé teszi a kisebb vállalkozások számára is, hogy egyedivé tegyék küldeményeiket anélkül, hogy bankot robbantanának. Hogy valóban megéri használni, arra bizonyíték, hogy az Amazon, az Ebay vagy az AliExpress is mellette döntött. Testreszabott csomagok egyszerűen: ismerje meg Ön is a titkukat!

Az e-kereskedelem térhódításával nő az egyedi ragasztószalag jelentősége is

Egy termelő vállalkozás számára okos döntés, ha márkaüzenete és logója megjelenik a ragasztószalagon. Ez növeli a márka ismertségét, és talán elsőre furcsának tűnik, de az elismertségét is. Minél többen többen látják és jegyzik meg a vállalkozás nevét, annál inkább megbízhatónak tűnik a cég a nyilvánosság számára. Gondoljon arra az okra, miért költenek egyes vállalkozások komoly összegeket arra, hogy hirdetésüket az autópálya melletti hirdetőtáblán helyezzék el. Azok az emberek, akik elhaladnak a plakát mellett, meglátják a cég nevét. Legközelebb, amikor keresni fognak egy hasonló kategóriájú terméket, a márkanév ismerete arra készteti majd őket, hogy rákattintsanak arra webhelyre, aminek a neve ismerősen cseng.

Ugyanez a logika működik itt is.

Ezen felül, amikor a csomag megérkezik a célállomásra, az első dolog, amit az ügyfél észrevesz, a csomagolás. Ha vannak egyedi elemek a csomagoláson, az nagyszerű első benyomást kelt, kedvező színben tünteti fel a feladót, és nagyobb valószínűséggel rendelnek majd attól a cégtől, amelyik minden tekintetben tökéletes küldeményt állított össze.

A hagyományos kereskedelemmel szemben, ahol a kirakattól kezdve a bolt hangulatán át a személyzet munkájáig rengeteg tényező befolyásolja, tereli a nézelődőt a vásárlás felé, az online kereskedelemnek egészen más technikákat kell kifejlesztenie ahhoz, hogy vonzza és megtartsa az ügyfeleket. Ebben a folyamatban nagyon lényeges szerepet kap a csomagolás, mert sok mindent elárul a vállalkozás megbízhatóságáról, professzionalizmusáról, és általában arról, hogy miként tekint a vásárlóira.

De nem csak a márkanév lesz jobban látható a a potenciális ügyfelek számára, és nem csak a vásárlók lesznek elégedettebbek. Egyedi ragasztószalaggal a csomagjai sérthetetlenségét is bebiztosítja. Ennek oka az, hogy az egyedi ragasztószalagot nehéz helyettesíteni. Ha egy ilyen típusú szalag elszakad, szinte lehetetlen újra lezárni a dobozt anélkül, hogy úgy nézne ki, mintha valaki megsértette volna. A feladón kívül senki sem fér hozzá az egyedi szalaghoz, kizárólag ő használja.

Az Uniotech saját gyártású ragasztószalagjai a legmagasabb minőséget képviselik versenyképes áron. Ha kérdése van, vagy árajánlatot szeretne, keressen minket itt>>>