Bühnen ragasztó állomás
10jún

A világ legkisebb tartályberendezései! Német ragasztó állomások

Mit jelent 90 év az ipari ragasztás és az olvasztókészülékek fejlesztésében? A Bühnen ragasztó állomások és kiegészítők olyan tökéletesen összehangolt rendszer-megoldásokat alkotnak, amelyek rugalmasan és megbízhatóan használhatók. A rugalmasság egyébként magára a gyártóra is jellemző, számos területen fejlesztettek már ki egyedi megoldásokat.

A HB 5010-es sorozat tankberendezései kifejezetten a kézi felhasználásokra specializáltak. A fogaskerekes szivattyú 29kg/h-s szállítóteljesítményének köszönhetően az olvadékragasztó utánpótlása folyamatosan érkezik a kézi pisztolyhoz vagy a felszerelt automatafejhez. A modern műanyagház kompakt, gyakorlatilag a világ legkisebb tartályberendéseivel dolgozhatunk. A felhordókészülék csík alakú és szóró (spray) felhordásra alkalmas. Minden releváns olvadékragasztó, mint pl. EVA, PO, PA vagy TK granulátum, párnák vagy tömbösített termék felhasználható.

Mit tud egy legújabb generációs ragasztó állomás?

A csomagolás, kijelzőgyártás, valamint az építőipar, bútoripar és kárpitos munkák a nagy számú ragasztási feladatokat legegyszerűbben ragasztó állomás segítségével oldják meg. Az otthoni felhasználásból ismert ragasztópisztolyos technológiát használják, de ipari környezethez alakítva.

A melegragasztás lényege, hogy biztosítani kell az olvadékragasztó egyenletes áramlását. Például a a HB 5010-es ragasztó állomás modellek ezt a tartályon kívül elhelyezkedő fogaskerekes szivattyúval garantálják. A kívül elhelyezett szivattyúnak más előnye is van: a 4,5 literes alumíniumtartály gyorsan és költséghatékonyan cserélhető, és ezért kifejezetten felhasználóbarát.

Ipari környezetben jól jönnek az olyan intuitív irányítási módok, mint a

    • heti időzítés beállítása,
    • hőmérsékletcsökkentés,
    • Ni120-as hőmérsékletérzékelőre való átkapcsolás.

     

    Milyen kiegészítői vannak egy ragasztó állomásnak?

    Kézipisztoly szórófuvókával és távirányítóval

    Könnyű, korlátlanul forgatható, a hosszabb felhordások is fáradásmentesen kivitelezhetők. Munka közben nincs zavaró kábel. A fuvóka eldugulása, tisztítása sem jelent többé problémát: a permetező verzióban beépített légszelep permetezésnél az elő- és utólevegő szabályozza, ennek köszönhetően a fúvóka mindig tiszta. Beállítható a felhordás, illetve a ragasztóanyag mennyiségét a különböző méretű fúvókák (0,8 / 1,0 / 1,5 / 2,0 mm) segítségével is szabályozhatjuk.

    Rudas kézieszköz csík vagy spray felhordáshoz

    A kézipisztolyt váltja ki, a felakasztás miatt pehelykönnyű, az eszköz fordulása miatt nincs szükség karhajlító mozdulatra munka közben (védi az izmokat és az inakat). Egy kézzel kezelhető, mivel a tömlőt nem kell tartani. Tökéletesen biztonságos a használata, mivel a markolat speciális műanyagból készült.

    Fűthető tömlők

    Különböző méretben kaphatók, akár 6 méteres hosszban is.

    Sokoldalú és modulos ragasztó állomásainknak köszönhetően az Ön vállalkozása ragasztási feladataihoz is van egy jó megoldásunk. Kérdezze kollégáinkat, forduljon hozzánk bizalommal>>>