Variációk térkitöltő anyagra: olcsó és ráadásul környezetbarát!
26máj

Variációk térkitöltő anyagra: olcsó és ráadásul környezetbarát!

Az elhasznált, régi kartondobozoknak nem feltétlenül a kukában van a helye: 99%-ban újrahasznosíthatja őket egy nagyszerű gép segítségével. A felesleges kartont csak betölti a daraboló gépbe, és az univerzális térkitöltőt gyárt belőle: párna jellegű térkitöltőt vagy chipset – a gép típusától függően. Az újrahasznosítás miatt környezetbarát alternatíva, ráadásul a Cushion Pack gépek tervezésénél külön figyelmet fordítanak arra, hogy a gépek működtetése energiatakarékos legyen.

Olcsóbb legyártani a térkitöltőt, mint megvásárolni?

Érdemes utánaszámolni. A térkitöltő csomagolóanyag gyártásához egyszeri befektetést igényel, magát a gépet kell megvásárolni. A Cushion Pack gépekhez alapanyagként kartonlemezekre lesz szükség: erre a célra tökéletesen megfelelnek az elhasznált, régi, akár szakadt dobozok, amelyek alapesetben már hulladéknak számítanak. Vagyis az alapanyagra nemcsak nem kell költeni, de megspórolja a kartonhulladék kezeléséből adódó munkát és költségeket is.

Ha saját maga gyártja a térkitöltőt:

  • akkor gyártja le, amikor szüksége van rá, nem foglal el helyet a raktárban
  • nem kell többé számon tartani, hogy mikor hogy el a csomagolóanyag
  • nem kell utánrendelni, és követni a rendelés sorsát
  • elkerülhető az a bosszantó helyzet is, amikor egy nagyobb rendelés során a csomagolási folyamat kellős közepén fogy ki a párnázóanyag

 

Olcsó és környezetbarát térkitöltő

Régi, elhasznált kartondobozait 99%-ban újrahasznosíthatja

Mint láttuk, a térkitöltő gyártása gazdaságos megoldás. Az sem utolsó szempont, hogy környezetbarát: a csomagolási trendek világszerte igyekeznek megfelelni a környezetkímélés elvárásainak, és egyre több vásárló dönt tudatosan azon cégek mellett, amelyek odafigyelnek erre a szempontra is.

Ugyanilyen fontos szempont a minőség. Hiszen amikor újrahasznosítunk egy anyagot, mindig ott bujkál a kérdés: hogyan fog mutatni a végeredmény?

Nos, győződjön meg Ön is arról, milyen remek csomagolóanyagot készíthető kartonhulladékból>>

A Cushion Pack gépek már asztali formátumban is elérhetőek! Az asztali gépek továbbviszik a környezettudatos szemléletmódot, ugyanis karosszériájuk 70%-ban fenntartható forrásból származó alapanyagokból készül, és maga a gyártási folyamat kizárólag megújuló energiaforrásokat használ.

Rugalmas, könnyen alakítható térkitöltőt keres, ami ráadásul olcsó is? Hasznosítsa újra a felhalmozott kartonhulladékot, hogy a vállalkozása és a környezet is jól járjon! Kérjen árajánlatot kartonalapú térkitöltő gyártó gépre itt>>