11febr

Nyomtatott ragasztószalag = nyomtatott reklám

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a nyomtatott ragasztószalag költségesebb, mint a sima változat. A nyomtatott szalag egyedi, az Ön cégének logóját, akcióját, speciális üzenetét hordozza, és teszi láthatóvá – úton-útfélen. Vagyis gyakorlatilag mindenhol, és ebben rejlik a nagy előnye. És ezért veheti biztosra, hogy az a plusz költség, amit a nyomtatására fordít, jóval megnöveli az értékét.

Ugyanakkor, az egyedi logózott ragasztószalagok olcsóbbak és sokoldalúbbak, mint a nyomtatott csomagolódobozok. Jó választás azoknak a cégeknek, amelyek egyedi csomagolóanyagot keresnek (például a webáruházuk népszerűsítésére), de nem akarják nagyságrendekkel növelni a csomagolás költségeit.

Nyomtatott ragasztószalag: még egyszer az előnyökről

Minden olyan doboz, amit nyomtatott ragasztószalaggal zárunk le, potenciális vásárlók sorát érheti el, miközben megteszi útját a megrendelő felé. Egy figyelemfelkeltő szalag azonban más szempontból is hasznos:

    • Megkönnyíti a logisztikai folyamatok során a dobozzal végzett munkát. Könnyen felismerhető, azonnal beazonosítható, segíti a komissiózást, időt takarít meg a vállalkozás számára.
    • Megakadályozza a dézsmálást. Egy egyedi szalagot lehetetlen pótolni (simát viszont gyakorlatilag minden papír-írószerboltban találni). Ha valaki felnyitja a csomagot, annak nyoma marad, és ez a legtöbb esetben eltántorítja a szándékától a dézsmálót.
    • Nem csak dobozok lezárására használhatja. Raklapokra, különböző rakományokra is rátekerheti, ha szeretné azokat a cége logójával megjelölni.

S hogy mi kerüljön a szalagra? Mi az, ami a leginkább megragadja az emberek figyelmét? Gyakorlatilag bármit rá tudunk nyomtatni magas minőségben, a szövegtől a bonyolult grafikai elemekig, képekig. Néhány ötletet ebben a korábbi cikkünkben talál.

A nyomtatott ragasztószalag költséghatékony módszer a vállalkozása reklámozására. Az Uniotech színes és egyedi szalagjai különböző szélességben és hosszban, különböző hordozóanyagon (BOPP vagy PVC) készülnek. A klisét házon belül gyártjuk le lézergravírozó géppel. Nálunk garantáltan megtalálja azt a magas minőségű nyomtatott szalagot, ami megfelel az elvárásainak.

Számos módja van annak, hogy a vállalkozását népszerűsítse. Mi egy egyszerű, gazdaságos és hatásos módját ajánljuk. Próbálja ki a nyomtatott ragasztószalagot! További információkért, árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot>>