Kint leszünk a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon
03febr

Kint leszünk a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon – ingyenes belépés az Uniotech meghívójával!

Akárcsak a tavaly, az idén is részt veszünk a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon. A rangos kiállításon 300 kiállító, köztük pékségek, éttermek, cukrászatok, hotelek és csomagolóipari cégek várják az érdeklődőket. Szeretettel várjuk Önt is 2020. február 4-6. között a Hungexpo A pavilonjának E62 standján! Az Uniotech meghívója díjmentes belépésre jogosítja fel, részletek alább.

Miért érdemes kilátogatni?

A nemzetközi szakkiállítás egyedi lehetőséget nyújt az újdonságok megismerésére és üzleti kapcsolatok építésére. A számtalan szakmai verseny és bemutató mellett felvonulnak a legújabb trendek és innovációk, természetesen a csomagolóipar területéről is.

Csomagológépek, amelyek lefedik az élelmiszeripar igényeit

Azon dolgozunk, hogy megfeleljünk az egyre növekvő és sok esetben egyre speciálisabb igényeknek. A Sirha szakkiállításon Ön is találkozhat a kifejezetten élelmiszeripari vállalkozások számára kifejlesztett csomagológépekkel, csomagolástechnikai megoldásokkal és gépkonstrukciókkal. Az Uniotechnél lehetősége van egyedi megoldások kiépítésére is, amelyekkel valóban optimális szintre emelhetjük a terméke csomagolását.

A kiállításon megismerkedhet saját gyártású csomagolóanyagainkkal is. 2010-ben indítottuk el a BOPP és LLDPE nyújtható fólia konfekcionálását. Kis, közepes és nagy mennyiségben is raktárkészletről tudjuk kiszolgálni vevőinket, egyedi méretek, vastagságok stb. esetén is rövid határidőn belül tudjuk biztosítani a fóliatermékeket. 2015 –ben elkezdtük a BOPP tasakok gyártását is.

Standunkon felkészült, csomagolástechnológus munkatársaink mutatják be az újdonságainkat, hasznos információkkal tudják segíteni az Ön mindennapi munkáját, és természetesen válaszolnak minden kérdésre.

Hol talál meg minket?

Helyszín
HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ
1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)
Az Uniotech standja: A pavilon E62
Belépés az F pavilonon keresztül!

Nyitvatartás
2020. február 4-6.
kedd-csütörtök: 10.00 – 18.00

Regisztráljon díjmentes szakmai belépőért!

Legyen az Uniotech vendége a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon! Kattintson ide, regisztráljon, és napi egyszeri ingyenes belépésre lesz jogosult>>

Szeretettel várjuk Önt is!