Miért jön jól az egyedi nyomtatott ragasztószalag Black Friday-kor?
15okt

Miért jön jól az egyedi nyomtatott ragasztószalag Black Friday-kor?

Készüljön fel az online kereskedelem legforgalmasabb napjára! A Black Friday idején elérhető kedvezmények egyre több fogyasztót csábítanak vásárlásra. 2018-ban a magyar vásárlók valósággal kifosztották az áruházakat. A tévék, kávéfőzők és mosógépek voltak a legnépszerűbbek: a 47. héten a tévék forgalma 5,3 milliárd volt! Különösen az online kereskedelem profitál sokat a Black Friday-ből. A Fekete Péntek gyors közeledésével nem csak a különböző marketing tevékenységekre kell koncentrálni, de jó előre gondolni kell a csomagolóanyagok (kartondoboz, egyedi nyomtatott ragasztószalag, térkitöltő) beszerzésére is, hogy a nagy napon minden simán és gördülékenyen menjen.

Egy költséghatékony csomagolóanyag a nagy hajrára: az egyedi nyomtatott ragasztószalag

Egy dolog biztos: ha a vásárló egy webáruházból rendel, akkor az első dolog, amivel találkozni fog a rendelése kézbesítésekor, az a csomagolás. Éppen ezért jó alaposan átgondolni, milyen is legyen a csomagolás, és a legjobbat hozni ki belőle. Minél többször és több helyen látja a vásárló a márkajelzést, a logót, annál ismerősebb és megbízhatóbb lesz számára az adott vállalkozás. Az egyedi nyomtatott ragasztószalag kiváló lehetőséget nyújt a vállalkozások széles körének, mivel megfizethető módja annak, hogy a logót, az elérhetőségeket vagy bármilyen más üzenetet költséghatékonyan népszerűsítse.

Az Uniotechnél kétféle alapanyagból gyártunk egyedi nyomtatott ragasztószalagot: PVC-ből és BOPP-ból.

1. PVC ragasztószalag

Többcélú ragasztószalag, amit számos alkalmazási területen lehet hasznosítani. Rögzítéshez, kötegeléshez, jelöléshez egyaránt jó választás. A legrégebbi ragasztószalag típus, ami még ma is sok helyen használatos.

Mit kell tudni róla?

  • Magas szakítószilárdság.
  • Kis nyúlás.
  • Hangtalan felhasználás.
  • Nedves környezetben, illetve hűtőházi környezetben is használható.
  • Durva felületeken is jól tapad.

 

2. BOPP ragasztószalag

A BOPP alapú hordozófilm újabb technológiát képvisel. A tulajdonságai ezt a ragszalagot is nélkülözhetetlenné teszik a csomagolástechnikában.

Mit kell tudni róla?

    • Erős és gyors tapadást biztosít.
    • Extrém hőmérsékleti körülmények között is alkalmazható.
    • Hosszú ideig tárolható és használható anélkül, hogy elveszítené eredeti tulajdonságait.

Az egyedi nyomtatott ragasztószalag remekül felhasználható marketing célokra, de nem szabad megfeledkeznünk egy másik nagyon fontos előnyéről sem. Ez pedig a könnyű beazonosíthatóság, ami a Black Friday környékén kialakuló forgalomban nagy segítség. Az egyedi ragszalag könnyen megkülönböztethetővé teszi az összes dobozát, ezért a logisztikai rendszerekben könnyebb lesz velük dolgozni.

Egyedi nyomtatott ragasztószalag árajánlatot kérjen itt>>