Milyen a jó gépi stretch fólia?
30szept

Milyen a jó gépi stretch fólia?

Ahhoz, hogy meg tudjuk állapítani, jó gépi stretch fóliát választottunk-e, először meg kell értenünk azt, miért szükséges a rakatokat stretch fóliázni.

Számos oka van annak, hogy a rakatok legnépszerűbb csomagolási módja a stretchfóliázás. Az egyik ok a rakományok standardizálása. Egységes rakatok esetén egyszerűbbek a logisztikai műveletek, a szállítás és a raktározás is könnyebben előkészíthető és lebonyolítható. Ha sok kis dobozt egyetlen nagy rakatba egyesítünk, akkor egyrészt könnyebben szállítható, másrészt könnyebben megvédhető a sérülésektől. Márpedig a sérüléstől való megóvás kulcsfontosságú azon az úton, ami a származási helytől a rendeltetési helyig vezet. A gépi stretch fólia hozzásegít minden gyártót ahhoz, hogy mindkét célt (az egységes rakományképzést és a tökéletes állapotban való megérkezést) a legköltséghatékonyabb módon érje el.

Gépi stretch fólia az Uniotechtől

Egyszerűen fogalmazva: amikor a fóliázó gép becsomagolja a rakatot, megakadályozza a rakomány mozgását szállítás közben. A mozgás a sérülések elsőrendű forrása. Nyilván léteznek más módok is a rakomány megóvására, de a stretchfóliázás olyan védelmi intézkedést jelent, ami csökkenti az árukárt, alacsonyabbá teszi a visszatérési, adminisztrációs, pótlási költségeket, nem is beszélve az elégedett ügyfelekről és kollégákról.

A stretchfóliázó gépeket az 1970-es évektől használják egységrakományok kialakításához. Ez azt jelenti, hogy minden olyan vállalkozás, ami termékek gyártásával, viszonteladásával vagy raktározásával foglalkozik, valószínűleg ismeri a fóliázó gép nyújtotta előnyöket, és használ gépi stretch fóliát.

Az Uniotechnél a stretch fólia termékeket saját tekercselő üzemünkben állítjuk elő egyedi, nagy sebességű tekercselő-vágó gépeinken, +- 2m pontossággal. Például Compacta és Spiror (spirál fóliázó) gépekhez való stretch fóliát is rendelhet, ahol a külső átmérő, és ezáltal a tekercssúly is megadható megrendeléskor.

500 és 600 mm széles Jumbo tekercseinkből a vevő igénye szerint egyedi méretek, hosszak, cséveméretek rendelhetők.

Stretch fólia termékeink a legáltalánosabb víztiszta típuson kívül raktárról elérhetőek fekete, fehér és kék színben is.

Az általunk forgalmazott stretch fóliák csévevastagságát minimalizáltuk. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a lehető legtöbb fóliához jutnak vevőink, és kevesebbet fizetnek a csévéért. Sőt, akár teljesen ingyen is hozzájuthatnak a csévéhez: az Uniotech ügyfelei ugyanis visszacserélhetik az üres csévéket. Így nem keletkezik hulladék a csévékből, és újakat sem kell vásárolni.

Az Ön beszállítója is ugyanilyen előnyösen kínálja a minőségi gépi stretch fóliát?

Kérjen árajánlatot gépi stretch fóliára itt>>