Zsugorfóliázó gép
22aug

Melyek a legfontosabb különbségek a zsugorfóliázó gép típusai között?

A zsugorfóliázó gépek piaca látványos fejlődésen ment át az utóbbi években, ugyanis egyre nagyobb az igény ezen csomagológépek iránt. Egyre több vállalkozás ismeri fel, milyen előnyöket jelent, ha befektetnek egy ipari zsugorfóliázó gépbe: könnyebbé, hatékonyabbá és költséghatékonyabbá teszi a napi feladataikat. Azok számára, akik még nem rendelkeznek zsugorfóliázó berendezéssel, összeállítottunk egy rövid ismertetőt a főbb típusokról, hogy segítsünk megtalálni a vállalkozás számára tökéletes megoldást.

A zsugorfóliázás folyamata lehet automatikus, fél-automata vagy kézi.

Kamrás zsugorfóliázó gép

Ez egy félautomata berendezés, ami általában a legjobb választás egy kisvállalkozás számára. Egy egyszerű eljárás segítségével másodpercek alatt befóliázható a termékek nagyon széles skálája. A csomagolás sebessége nagyrészt a gépkezelőtől függ, a folyamat nagy része ugyanis kézzel történik. A gép hegeszti a fóliát, nagy hő hatására a fólia a termékre zsugorodik. Ebben a videóban végigkövetheti a folyamatot, és az is kiderül, hogy mire érdemes figyelni, amikor kamrás zsugorfóliázót választunk:

A zsugorító kamra különböző nagyságú lehet.

Félautomata zsugorfóliázó gép

Ez a következő szint egy automatizálási elemet ad a folyamathoz, sokkal gyorsabb csomagolást eredményezve. Nem a gép kezelője helyezi a terméket a zsugorkamrába, hanem a behordószalag. A gépkezelő feladata, hogy a fóliába helyezze a terméket, és ráhelyezze a szállítószalagra. A gép az előre beállított értékek alapján automatikusan végzi el a feladatát.

Automata zsugorfóliázó gép

A teljesen automata gépek igénylik a legkevesebb emberi munkaerőt, ami akár teljesen ki is iktatható. Ezek a gépek már valóban megdöbbentő sebességgel képesek csomagolni, a percentként 25 terméktől akár 100 termékig. Jelentősen gyorsíthatja a termelést, ezzel hozzájárul a termelékenységhez és a bevétel növeléséhez. Függetlenül attól, hogy Ön egyszerű termékeket vagy speciális formájú cikkeket szeretne csomagolni, találni fog a feladathoz automata zsugorfóliázót.

Ha további információkra van szüksége a vállalkozásához legmegfelelőbb zsugorfóliázó gép kiválasztásához, vegye fel velünk a kapcsolatot>>