stretchfólia gyártás uniotech
12aug

A legrosszabb tanács, amit valaha hallottunk a stretchfólia kapcsán

Az ember hajlamos azt gondolni, hogy a stretchfóliával való csomagolás kapcsán nincs lehetőség túl nagyot tévedni. Csak rátekerjük a raklapra, dobozokra vagy bármi másra, és ezzel biztosítottuk is a termékünk védelmét. Valójában ezt is lehet helytelenül csinálni – és ennek költséges következményei lehetnek. Az árukárra gondolunk. Ezért mai blogcikkünkben felsoroljuk azokat a gyakori tanácsokat, amelyek nem egyszerűen tévesek, de még pénzbe is kerülnek.

1. Minden stretchfólia ugyanolyan tulajdonságokkal bír, ezért egyszerűen a legolcsóbbat kell megvenni.

Ha ezt a tanácsot autók kapcsán mondanánk, mindenki fogná a fejét. Ön erős stretchfóliát szeretne, ami tökéletesen megfelel az elvárásainak. Ha a legolcsóbbat választja, ne lepődjön meg, ha rakományai már az anyagmozgatás során szétesnek. Különösen figyelni kell akkor, amikor a csomagolandó árunak erős élei vannak. Kérje csomagolástechnológusa tanácsát, mert sokkal többet fog megtakarítani, mint a legolcsóbb fóliatermékkel.

2. A csomagolás nem természettudomány. Csak tippelje meg a mennyiséget.

Egzakt tudomány ide vagy oda, Önnek pontosan kell tudnia, mennyit költ a csomagolásra. A csomagolástechnológusa nemcsak abban segít, hogy a megfelelő terméket kiválassza, de azt is megmondja, mennyi fóliát kell felhasználni az egységrakományokhoz. Raklapfóliázó gép esetén ez még egyszerűbb.

3. Nincs olyan, hogy túl sok.

Abszolút létezik ilyen dolog, mi több, problémák forrása lehet. Hogy miért?

    • Az emberek nem szeretnek harcolni a sok csomagolással. Hogy hamarabb végezzenek vele, kevésbé óvatosan dolgoznak. A végeredmény: kicsomagoláskor megsérül az áru.
    • A fólia pénzbe kerül. Miért használna többet, ha az teljesen felesleges? Ha pontosan tudja, mennyit kell használnia, nem fog pazarolni.

 

Következtetés

A csomagolás sokkal fontosabb annál, hogy a véletlenre vagy homályos vélekedésekre bízzuk. Csakúgy, mint bármilyen más területen, szánjon rá időt, és kérje szakember tanácsát, hogy a pénzéért a legtöbbet kapja.

Mi az Uniotechnél nem csak a standard fóliatermékekkel foglalkozunk: rendelésre bármilyen súlyú stretchfóliát legyártunk. Ugyanígy a méretek, a hosszak és a cséveméretek az Ön igényei szerint rendelhetők. Sőt, még ennél is van jobb ajánlatunk: a papírcsévét partnereinktől visszavesszük, ezzel is csökkentve a fólia árát!

Nézze meg az Uniotech stretchfólia termékeit itt>>