03jan

Hogyan csomagol minden idők egyik legnépszerűbb zsugorfóliázó gépe?

 

A csomagológépeknek is vannak klasszikusai. Ha kamrás zsugorfóliázóról van szó, akkor úgy gondoljuk, hogy a Minipack-Torre Replay 55 Evo zsugorfóliázó gép a legnagyszerűbb választás, mivel az olasz gyártó sokéves tapasztalatát és a legutolsó technológiai fejlesztéseket egyaránt képviseli.

 

A gyártó nemrég készített egy kis videót a Replay 55 Evo előnyeiről. A videóban Mauritio Barbanti, a Minipack-Torre értékesítési vezetője nem csak felsorolja a gép legfontosabb jellemzőit, de azt is megnézhetjük, hogyan csomagol:

 

Miért tudott ennyire népszerűvé válni a Minipack-Torre Replay 55 Evo zsugorfóliázó gép?

 

A Replay 55 Evo több szempontból is kitűnő választás:

 

 

  • Az ergonomikus dizájnnak köszönhetően könnyű vele dolgozni

 

A munkaasztal mérete 50×50 cm úgy a zsugorkamrán belül, mint mellette is. Különösen nagy méretű termékeknél nagy segítség, hogy ugyanazon méretekkel kell számolni mindkét helyen. A munkasztal belső részén található egy perem, amelynek segítségével a megfelelő pozícióba igazíthatjuk a terméket. A munkaasztal különállóan is mozgatható, csúsztatható a zsugorkamra mellett. A munkaasztal és a tekercstartó szintén független egymástól, ami nagyon keskeny termékek esetén jön jól.

 

  1. Hatékony zsugorfóliázás

Két fűtőszál biztosítja a zsugorfóliázó gép hatékonyságát: csupán másfél másodpercre van szükség ahhoz, hogy a fólia rázsugorodjon a termékre. A ventillátor sebességének állításával csökkenthető vagy növelhető a hatóerő.

 

A Minipack-Torre Replay 55 Evo zsugorfóliázó gép számára nem jelent akadályt a nehezen zsugorfóliázható, élekkel, sarkokkal rendelkező termékek csomagolása sem. A lágyfóliázó funkció beállításával ezek a korábban problémás tárgyak is szépen zsugorfóliázhatók.

 

  1. A hő a zsugorkamrán belül marad

A zsugorkamra teljes egészében rozsdamentes acélból készült. Ez lehetővé teszi a megfelelő hőmérséklet folyamatos fenntartását. A zsugorkamra fedelének a kialakítása különleges, formája alkalmazkodik a légáramlás irányához.

 

A ventillátor stop a Minipack-Torre egyedi, szabadalmaztatott megoldása. Lényege, hogy mielőtt a fedél kinyílna, a ventillátor megáll. Ennek köszönhetően a meleg nem jön ki, ami roppant jól jön az energiatakarékosság szempontjából. De van egy másik nagy előnye is:

 

  1. Használata tökéletesen biztonságos

A zsugorfóliázó gép használata semmilyen veszélyt nem jelent a kezelőre nézve, akármilyen közel is áll a géphez, nem fogja meleg levegő érni. A fedél lezárása egy hosszú, kényelmes fogókar segítségével történik. A fogókar úgy lett megtervezve, hogy a meleg levegő még véletlenül se csaphasson ki a búra alól.

 

Nézze meg a Minipack-Torre Replay 55 Evo zsugorfóliázó gép technikai adatait itt>>