13nov

Az 5 leggyakoribb kifogás a pántszalag aprító gép vásárlásával szemben!

Legutóbbi blogbejegyzésünkben  felsoroltuk a pántszalag aprító gép vásárlása mellett szóló 5 legfontosabb érvet. Ma azokat az ellenérveket vesszük sorra, amelyeket munkánk során a legtöbbször hallottunk. Előfordulhat, hogy a kifogásokat kezelve válik csak igazán érthetővé, milyen nagyszerű és hasznos gépről van szó!

Lássuk az 5 leggyakoribb kifogást, ami felmerül a pántszalag aprító gép megvásárlásakor!

 

 

  • Nem fogok egy embert azért fizetni, hogy pántszalagokat adagoljon egy aprító gépbe!

 

Rendben. Fizesse azt az embert azért, hogy a hulladék pántszalagokat egy konténerbe gyűjtse, és fizessen további embereket azért, hogy minden egyes alkalommal összetakarítsák a raktárát és/vagy a telephelyét.

 

  1. Éveken át megvoltunk nélküle, ezután is megleszünk!

Gondolt már arra, mennyi helyet foglal el az a konténer, amibe a pántszalagokat gyűjti? Tényleg nem tudná azt a helyet eredményesebben kihasználni? Nincs olyan vállalkozó, aki ne örülne némi plusz felületnek a raktárban vagy a telephelyen. A rendelkezésre álló terület bővítése költséges még akkor is, ha bérlésről van szó, és nem vásárlásról.

 

  1. A fémhulladék-kezelőm örömmel gyűjti össze a pántszalagokat, nincs miért bonyolítsam a helyzetet.

Természetesen a fémhulladék-kezelő összegyűjti. Az is előfordulhat, hogy Ön még fizet is neki, hogy ezt megtegye. Holott minden kiló nyereséget jelenthetne Önnek, pántszalag aprító géppel feldarabolva pedig még magasabb árat is kaphatna érte!

 

  1. Nem engedhetünk meg magunknak egy effajta gépet.

Más szavakkal, Ön megengedheti magának az egyre nagyobb hulladékkezelési költségeket. Megengedheti továbbá magának azt is, hogy a telephelyén, a termelőegységében szétszóródott pántolószalagok heverjenek a földön, rontva a vállalkozása hírnevét a már meglévő és a potenciális ügyfelei előtt, és növelve a munkahelyi balesetek kockázatát.

 

  1. Túl kevés a pántszalag-hulladékunk ahhoz, hogy egy pántszalag aprító gépbe befektessünk.

A végére hagytuk a TOP 1 kifogást: szinte minden olyan vállalkozástól hallottuk, amelyiknek pántszalag aprító gépet adtunk el! Az igazság az, hogy mielőtt az ember elkezdene gondolkodni egy aprító gép beszerzésén, nem tudja pontosan, hogy mekkora mennyiségű elhasznált pántszalaggal kell számolnia. Általában az évi 1 tonna pántszalag-hulladék esetén az aprító gép nagyon jó befektetésnek bizonyul.

 

További hasznos információk a SWEED CE 300 pántszalag aprító gépről>>