13szept

Trükkös fólia árak – lehet, hogy ideje váltani?

 

Számos környezeti tényező van, például az időjárás, a por, a hőmérséklet, a napfény, ami kedvezőtlenül befolyásolhatja egy termék minőségét. A problémák megoldásának legjobb módja az, ha pontosan a megfelelő csomagolást használjuk. Egy fóliatermék esetén például a megfelelő vastagságút, és nem vékonyabbat. Egy dologra feltétlenül figyelnie kell: ne a fólia árak alapján válassza ki a terméke csomagolását!

 

Óvakodjon a kedvezményes fólia áraktól!

 

Az LDPE síkfóliák (Low Density Polyethylene, vagyis alacsony sűrűségű polietilén) rendkívül keresettek. Ez a polietilén típus nagyon hajlékony, és kicsi a szakítószilárdsága. Ezt a sokoldalú csomagolóanyagot, mivel a kereslet nagy iránta, sok forgalmazó nyomott áron értékesíti.

 

Csakhogy előfordulhat, hogy vastag falú csévén kapja a terméket, vagy  200 mikronos fóliaként adnak el olyan fóliatermékeket, amelyek valójában csak 180 vagy 190 mikron vastagok. Természetesen ez utóbbiak ára alacsonyabb. Amikor „akciós” fóliát vásárol, előfordulhat, hogy nem azt kapja a pénzéért, amit elképzelt.

 

Hogyan ellenőrizheti, hogy valóban azt a terméket kapta, amit leszámláztak Önnek? Mi sem egyszerűbb: használja az Uniotech Fólia Kalkulátorát!

 

Gyorsan és egyszerűen fényt deríthet az eltérő fólia árak okára! A Fólia Kalkulátor segítségével összehasonlíthatja a különböző fóliatermékeket. Írja a be a fóliatermék ismert adatait a megfelelő mezőkbe. A rendszer kiszámítja az Önt érdeklő adatokat, akkor is tud vele dolgozni, ha eltérő fizikai mennyiséggel rendelkező fóliákat akar összehasonlítani.

 

Magas minőségű fóliatermékek, versenyképes fólia árak

 

Mi az Uniotechnél mindig pontosan megadjuk a fóliatermékek vastagságát, és garantálni tudjuk, hogy minőségi csomagolóanyagot vásárol. Stretch fólia temékeinket saját tekercselő üzemünkben állítjuk elő. Egyedi, nagy sebességű tekercselő-vágó gépeink +-2 méteres pontossággal dolgoznak!

 

Tiszteletben tartjuk az Ön csomagolási igényeit, éppen ezért Ön dönti el:

  • A kézi stretch fólia súlyát: üzemünkben ugyanis bármilyen súlyú kézi stretch fóliát legyártunk, nem csak a standard vastagságokat.
  • A fóliatekercs külső átmérőjét.
  • A fóliatekercs súlyát.
  • A Jumbo tekercsek (500 és 600 mm széles) méretét, hosszát, cséveméretét.
  • Mit csinál az üres csévékkel: hulladékként kezeli őket, vagy visszaváltja? Mi ugyanis visszavesszük az üres csévéket, és a következő rendeléskor újra használjuk őket!

 

Garantált minőség és korrekt fólia árak itt>>

 

 

CÍMKE: