30jún

Hogyan csomagolja akár a málnát is a Kallfass Universa 500 zsugorfóliázó gép?

 

 

 

A gyümölcsök különleges bánásmódot igényelnek úgy a betakarítás, mint a szállítás és raktározás alatt. A megfelelő csomagolás kiválasztásánál figyelembe kell venni az egyes fajok sajátosságait és tárolási igényeit, hiszen amíg az alma akár hónapokig is eláll 0–1 °C-on, addig a málna (szeder, szamóca, eper) csak néhány napig. Egy sérülékeny, különös figyelmet igénylő gyümölcs csomagolásában nagy segítséget jelent egy zsugorfóliázó gép. Nemcsak védelmi szempontból, de a termék eladhatóságának nézőpontjából is.

Mit tud a legkorszerűbb zsugorfóliázó gép?

 

A Kallfass Universa 500 automata zsugorfóliázó gép úgy lett megtervezve, hogy sokféle termék csomagolási igényét lefedje. Már a neve (Universa) is utal a csomagológépgyártó koncepciójára: olyan zsugorfóliázó gépet gyártani, ami könnyen alkalmazkodik a különböző iparágak elvárásaihoz, és egyszerűen beilleszthető a gyártási vonalba.

 

A Kallfass Universa 500 egyik nagy előnye a pontos tasakhossz beállítása szűk tűréshatárral. Ez azt jelenti, hogy a csomagológép folyamtosan tudja biztosítani ugyanazt a magas színvonalat, minden termék csomagolása tökéletes lesz.

 

A málnatálcákat így csomagolja be:

 

Nem is olyan régen még bonyolult és időigényes gépbeállításokkal kellett számolnia annak, aki a termékek hosszához és a szalagsebességhez akarta igazítani a csomagológép működését. A Kallfass Universa 500 esetében ez már történelem. Ez a gép a kódolt elektromos vezérlésnek köszönhetően még a változó termékméretekhez is automatikusan hozzáhangolódik. A fotocellás megfigyelésnek köszönhetően tetszőleges hosszúságú terméket is becsomagol. Széles termékpalettájú ipari létesítmények vagy logisztikai vállalatok profitálnak csak igazán a leegyszerűsített csomagolási folyamatból.

 

A csomagológép működése szakaszos: a termékek a fólia hegesztése közben megállnak. Ekkor történik a termékköz beállítása. Pontosságának köszönhetően a gép kevés hulladékfóliát termel.

Következetesen magas minőség: ez minden termelő álma

 

A Kallfass Universa 500 zsugorfóliázó gép 5 legnagyobb előnye:

  • Általános felhasználási igényekre készült
  • Akár 85 terméket is becsomagol percenként
  • Nincs előre meghatározott maximális termékhossz
  • Különböző méretű termékek esetében nincs szükség átállításra
  • Alacsony hulladékfólia termelés

 

Minden Kallfass zsugorfóliázó gépünk eredeti beszerzésből, hivatalos gyári garanciával kerül forgalomba!

 

Kérjen árajánlatot csúcsminőségű német Kallfass zsugorfóliázó gépre itt>>