27jún

Itt a térkitöltő chips gyártó gép! – Uniotech

 

A német Cushion Pack, a térkitöltő gyártás nagymestere egy újabb géppel rukkolt elő az idén: ez a ChipMaker CP 424 CMi, a térkitöltő chips gyártó gép. Ahogy a Cushion Pack gépeitől már megszokhattuk, ez a gép is az üzemben felhalmozódó papírhulladékból, kartondobozokból, kartonlapokból állítja elő a térkitöltésre használható csomagolóanyagot.

Hogyan lesz a papírhulladékból térkitöltő?

 

A ChipMaker CP 424 CMi bármilyen kartonhulladékot felaprít. Nincs szükség a dobozok előkészítésére, méretre vágására, mert ezt a gép megteszi. A gép által levágott kartondarabok újra betölthetők a gépbe.

 

A kartondoboz behelyezésének iránya (hosszanti vagy kereszt) határozza meg a térkitöltő chips hosszát, így a felhasználó dönti el, hogy milyen formájú chipsek készülnek majd.

 

Kinek van szüksége térkitöltő chipsre?

 

Számos olyan termék van, amelyik különösen érzékeny a mechanikai igénybevételre, ezért a szállítás alatt védeni kell az ütközés, ütés és rázkódás során fellépő károktól. Ilyen esetben a védőcsomagolás nem elég, térkitöltésre is szükség van.

 

A törékeny áruk, például az üveg, a kerámia, a porcelán vagy az elektronikus termékek, mint például a számítógépek és a háztartási berendezések különösen érzékenyek a mechanikai hatásokra, és éppen ezért védeni kell őket.

 

A ChipMaker CP 424 CMi által készített térkitöltő anyag legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy változatos alakú termékekhez használható: gyakorlatilag mindegy, milyen formájú a kitöltésre váró üres tér, mert ez az apró anyag szépen kitölti a nehezen elérhető helyeket is.

 

A csomag tartalmának védelme mellett a térkitöltők felhasználhatók arra is, hogy szabvány méretű csomagolódobozokat használjunk az üzemben, ebben az esetben a nem szabványos csomagtartalmak és a védőcsomagolás közötti adapterként működnek.

 

A ChipMaker CP 424 CMi 4 legfontosabb előnye

 

  1. Gyorsan és egyszerűen állítja elő a térkitöltésre használt értékes csomagolóanyagot.
  2. A térkitöltő chips feleslegessé vált kartondobozokból és -lemezekből készül, gyakorlatilag az üzemi hulladékból.
  3. Nem kell beszerezni nyersanyagot hozzá.
  4. Csökkenti a hulladékkezelési költségeket (a feleslegessé vált karton csomagolóanyagot nem kell kerülgetni, és az elszállításáért sem kell fizetni).

 

A térkitöltő gyártó gép kezelése egyszerű, és minden szempontból megfelel a legfrissebb, 2017-es szabványoknak, melyek az Európai Unió területén kötelezőek.

 

Kérjen egyedi árajánlatot a térkitöltő chips gyártó gépre itt>>