16jan

Tökéletes csomagolástechnika? ’Párnázza’ ki az árut!

Előfordult már, hogy a korrekt módon becsomagolt, és a kellő odafigyeléssel leszállított terméke nem a megfelelő állapotban érkezett a megrendelőhöz? Ha igen, akkor az alkalmazott csomagolás technika mégis hagyott kivetnivalót maga után.
Sokan elkövetik azt a hibát, hogy az áru doboza bár kívül tökéletes, ám belül nem gondoskodnak a megfelelő védelemről. A csomagolás költségeit nem növeli meg jelentősen, ha szakszerűen töltőanyagot is használ. Nagyon sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát, ha megfelelően ’kipárnázza’ a terméket.

Csomagolástechnika felsőfokon!

Ha törékeny, vagy sérülékeny termékeket készít (pl. műszereket), szállíttat, akkor fontos, hogy azok ne ’lötyögjenek’ a dobozban a szállításnál, hogy semmilyen károsodás ne érhesse őket. A biztos megoldás, ha a termék és a doboz fala közötti helyet a legjobb térkitöltő megoldással szünteti meg. A csomagolás technika egyik legjobb találmánya a légpárnás fóliák használata.

A légpárnás fóliák 5 előnye

–       optimális térkitöltés
–       tökéletes védelem
–       gazdaságos – hiszen nem keletkezik selejt
–       a térkitöltő-készítő berendezés kis helyen is elfér
–       gyors, használata egyszerű

Fólia árak? Gazdaságosan is lehet!

Ha a csomagolás technika rendelkezésre álló megoldásai közül a megfelelő térkitöltő-készítő berendezést választja, az összességében nem növeli meg a költségeit. A tökéletes védelem ugyanis azt jelenti, hogy nem lesz több sérült áru. Ez önmagában is tetemes megtakarítást jelent, a visszáruval járó szállítási, adminisztrációs kiadásokról, és a presztízsveszteség okozta károkról már nem is beszélve.

Kicsik, de nagyon tudnak!

Az Uniotech által forgalmazott műanyag térkitöltő-készítő berendezések roppant praktikusak.

A Fill-Air Rocket térkitöltőpárna-készítő gyors és egyszerű berendezés, melyen a sebességet, a felfújás mértékét és a kiadagolt hosszt tetszés szerint, gyorsan beállíthatja.

A csomagolás technika másik gyöngyszeme a NewAir I.B. Express. Ezzel a kis berendezéssel minden csomagolási eljárást el lehet végezni, tehát egy valóban sokoldalú, felfújható párnázó.

Tartsa bent a levegőt!

Az Uniotechnél a filozófiánk lényege: a levegőt minél tovább megtartani a párnán belül.
Mi nem a fólia vastagságát növeljük, hanem a légpárnás fóliák technológiai előnyeit használjuk ki.
A térség legmodernebbnek mondható gépén többrétegű barrier fóliát gyártunk (a középső réteg légzáró anyagból van), melynél a légzáró tulajdonság miatt a vastagság nem igazán fontos, hiszen a légpárnás fólia nem a PE vastagságával véd, hanem a fóliába zárt levegővel. A 21. században a trend a csomagoló anyag tömegének csökkentése, hiszen ez a környezettudatos viselkedés jele. Ebben szeretnénk a térség úttörője lenni.

Mérnökeink több évtizedes tapasztalata a csomagolás technika minden területét felöleli. Többek közt ez a garancia arra, hogy Ön valóban a legjobb minőséget, és az Ön számára legjobb megoldást kapja tőlünk!