16jan

Budatranspack LIVE

A 2013 október 1-3 között megrendezésre kerülő Budatranspack kiállításon immár hagyományosan ismét részt veszünk! Keressék kiállító standunkat, ahol elsőként értesülhetnek újdonságainkról!

A kiállítás alatt megrendezésre kerülő Budatranspack LIVE csomagoló gépsorba kettő gépet delegáltunk, a sor végi raklapfóliázó gépet, és a pántoló gépet. A komplett csomagoló sor óránként beindításra kerül, és a látogatók megtekinthetik a termék útját a csomagoló soron, a készterméktől a raklapig.

A kiállítási területen kialakított automata csomagolórendszer segítségével megtekinthetőek a termékellenőrzés és jelölés, a gyűjtőcsomagolás és a rakatképzés munkaállomásai. Az automata csomagolórendszer bemutatása a Gyermelyi Zrt. tésztájával történik. A termékek és a gyűjtődobozok hevederrel szerelt szállítópályákon haladnak, először a terméktömeg ellenőrző szalagmérlegen és fémdetektor munkaállomáson. Ezt követően megtekinthető lesz a gyűjtőcsomagolás minden helyszíne, az automata dobozfelállító géptől a doboztöltésen keresztül a dobozzárásig.

A dobozok tömegének ellenőrzése, a dobozjelölés-, és pántolás, a rakatképzés és a rakat elkészítése is nyomon követhető lesz a csomagolási soron. Természetesen a folyamat utolsó részét képező sztreccsfóliázás, rakatmegjelölés és címkézés sem marad ki a megtekinthető állomások közül.

A folyamat itt még nem ér véget, hiszen a szállítás előkészítését a kézi villás emelő és a villás targonca munkája után a tehergépjárműbe való bepakolás zárja.

A csomagolósor létrehozásában együttműködő cégek:

SOCO SYSTEM, Mettler Toledo, Transmoduls Kft., Amsy Jelöléstechnika Kft., Uniotech Kft., Axial Kft.

Forrás: Budatranspack.hu