16jan

A zsugorfólia 360 fokos élménnyé alakítja a termékét

A 360 fokos panorámaképek népszerűsége töretlen. Gondolt már arra, milyen lenne ezt a technológiát társítani a terméke csomagolásával? A termék minden oldalról, minden szögből jól mutatna, valósággal kiáltana a vásárlók után. Ez a hatás könnyen elérhető, nem szükséges más hozzá, mint zsugorfólia és egy zsugoralagút.

360 fokos tökéletes látvány: az Ön terméke is lehet ilyen! A zsugorfólia segít eladni a terméket

A zsugoralagút lényege, hogy a termék köré fóliát húznak, és a forró levegő vagy forró gőz hatására a zsugorfólia szorosan a termék köré zsugorodik. Ezzel a termék teljes felületét reklámfelületté alakítja, maximális lehetőséget nyújtva a vásárlók érdeklődésének felcsigázására. Szinte minden forma zsugorfóliázható ezzel a módszerrel, csomagolási megoldást nyújt bonyolultabb formájú termékek esetében is.

Az UT83A gőzzel fűtött sleeve zsugoralagúttal tökéletes zsugorítást érhet el a lehető leghatékonyabb energiafelhasználással. Az egyszerű kezelés és a könnyű programozás meggyorsítja a munkát, a termékváltást. A végeredmény: igényes és esztétikus hatású palackok, minden egyes darab tökéletes külsőt nyer.

Miért jó a zsugoralagút?

– maximálisan kihasználja a tárgy felületét, Ön 360 fokos reklámfelület nyer
– hatásos grafikai megoldást tesz lehetővé, ami fokozza a vásárlási kedvet
– nem jelent számára akadályt a termék formája, mivel tökéletesen rásimul, hangsúlyozza az egyedi formájú termékcsomagolásokat
– több termék összesítő csomagolására is alkalmas
– mivel a címke rögzítésekor nincs szükség ragasztóra, a palack könnyebben újrahasznosítható
– kopásálló és vízálló csomagolás, különösen praktikus olyan termékek esetében, amelyek használata vagy tárolása vizes, illetve párás környezetben történik – mint amilyen a fürdőszoba vagy a hűtőszekrény

Milyen termékek esetén ideális a zsugoralagutat használni?

Élelmiszerek, kozmetikai termékek, gyógyszerek, takarító- és tisztítószerek – a zsugorfólia alkalmazható egyaránt üveg, fém és műanyag dobozok esetében is. A zsugorfólia beboríthatja teljesen vagy részlegesen a terméket, egyben biztosítékot nyújt a vásárlónak, hogy bontatlan, nem visszazárt terméket vásárolt.

A zsugorfólia leegyszerűsíti az egységesítő csomagolást: mivel követi a termékek alakját, a zsugorfólia sáv tökéletesen és biztonságosan átfogja őket. Kiválóan alkalmazható promóciók esetén, amikor több terméket egyetlen egységként szeretnénk eladni. Az akció végeztével a fólia minimális energiabefektetéssel eltávolítható, és a termékek újra standard kiszerelésben kerülhetnek a polcokra.

A kiemelkedően vonzó címkézés titka: a kép digitális nyomtatással kerül a zsugorfóliára. A zsugoralagút a hagyományos címkézéssel szemben jóval nagyobb felületet biztosít. Mivel a nyomtatás a zsugorfólia hátoldalán történik, a nyomtatott kép védve van úgy a nedvességgel, mint a fizikai sérülésekkel szemben (kopás, karcolások, ütésnyomok). A kép olyan hatású lesz, mintha monitoron látnánk: tiszta, ragyogó színek, éles, kontrasztos kép. Vonzó és ellenállhatatlan – bárhonnan is nézzük.

Tegye élménnyé a termékét zsugorfólia segítségével! Ismerje meg az UT83A gőzzel fűtött sleeve zsugoralagutat!

CÍMKE: