Csomagoló gépek.

Papír alapú térkitöltő gyártó gép

PackTiger™ – FasFill EZ Papír-párnázó rendszer

Gyors, egyszerűen használható és megbízható rendszer

Készítsen papírcsomagolást soha nem látott gyorsasággal
A PackTiger™ rendszere a jelenleg elérhető leggyorsabb papírral párnázó berendezés. A svájci tervezésnek és mérnöki szakértelemnek köszönhetően a Pack Tiger™ egyedi méretű papír párnákat készít, melyek számos különböző csomagolási eljárás, így betekerés, kipárnázás, kitámasztás során is alkalmazhatók.

Könnyen tölthető, gombnyomással működtethető

A PackTiger™ rendszer könnyen használható vezérlőjének memóriájában 24 előre meghatározott méret és különböző párnabeállítások tárolhatók. Kézi üzemmódban a párnák létrehozásához elég egyetlen gombot megnyomni, majd felengedni, ha a párna elérte a kívánt hosszúságot. Az alulról tölthető kialakítás révén az anyagváltás is gyorsan megoldható, a munka pillanatokon belül folytatható.

Fenntartható csomagolás minden szinten

A PackTiger™ papírral párnázó rendszer a gyártási folyamat minden fázisában környezetkímélő. Ez a Tiger Pad™ anyag használatával kezdődik, ami nagy részben a fogyasztók által használt, majd újrahasznosított papírból áll. A szabadalmazott egymotoros kialakítás révén a rendszer energia fogyasztása is alacsonyabb, mint a hasonló berendezéseké. A végfelhasználó is könnyedén újrahasznosíthatja a TigerPad™ anyagát. Mindez a Sealed Air hatékony és felelősségteljes csomagolási eljárások biztosítása iránti elkötelezettségét tükrözi.

Könnyedén fejlesztheti jelenlegi rendszerét

A PackTiger™ rendszer intelligens kialakítása lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen és könnyedén beillessze jelenleg használt csomagolási tevékenységébe. A rendszer ideális munkaállomási használatra, mivel az anyagokat azonnal ki lehet venni a berendezésből vagy tartályba is üríthetők. Az olyan választható megoldások, mint a pedál és a távvezérlő billentyűzet teszik a Pack Tiger™ rendszert online működésre is alkalmassá. És mivel súlya és helyigénye a hagyományos kipárnázó rendszerekének csak fele, a Pack Tiger™ rendszer bárhol könnyedén elhelyezhető.

Műszaki adatok

Elektromosság: 220 – 240 V – egyfázisú földelt csatlakozás
13 A 50/60 Hz Súly (a tekercs nélkül): 110 kg
Bennfoglaló méret (H x Sz x M) 870 mm x 690 mm x 1500 mm.