Csomagoló gépek.

Vonalhegesztők

Az Uniotech  kézi vonalhegesztő család tagjai jó minőségű impulzus hegesztők. Ideálisak nagy számú csomagoláshoz, kitűnő víz- és levegőmentes hegesztést készítenek.

A géppel hegeszthető műanyagok: PE, PU, PVC, PP, PVA, Nylon és minden egyéb hőre lágyuló, hegeszthető műanyag.

karoshegesztő-foliahegeszto
Típusok:

Kézi vonalhegesztő – a „HI” család tagjai egyszerű karos hegesztők több méretben, 100 – 500 mm hegesztési hosszal, 2 és 5 mm hegesztési szélességgel. A berendezés csak hegeszt.

Kézi vonalhegesztő vágóéllel – a „HC” család tagjai 200 és 300 mm-es hegesztési szélességgel, 2 és 5 mm széles hegesztési varrattal dolgoznak. A vágóélnek köszönhetően a csomagolóanyagot a hegesztéstől kb. 5 mm-re vágja el a gép. Ideális választás műanyag tömlő választása esetén. Kiválóan használható az élelmiszerek mellett akár egészségügyi és gyógyszeripari csomagolásokhoz

Kézi vonalhegesztő vágóéllel és elektromágnessel – a „HCG” 200 és 300 mm-es hegesztési szélességben működik, vágóéllel és elektromágnessel rendelkezik. A hegesztési varrat szélessége 2 ill. 5 mm lehet. Az elektromágnes zárva tartja a hegesztőpofákat a hegesztés ideje alatt, így cseppmentes, egyenletes zárás jön létre.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik csomagológép az ideális választás az Ön számára, akkor vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik megkönnyítik a választást.