Dobozzárók

Dobozzárók: a precíz és gyors munka kedvelőinket. Dobozzáró gépeket javasolunk használni mindenhol, ahol a pontos és gyors lezárás követelmény.

Miért jobb a kézi ragasztásnál? A kézi ragasztással szemben mindig egységes hosszban, és a doboz közepén készül a ragasztás. A ragasztó fejek a szalagot méretre vágják, és rásímítják a dobozra. A kézi ragasztás sohasem érheti el azt a sebességet, amit a dobozzáró gépek megvalósítanak.

A dobozzáró gépek többféle kivitelben is készülnek. Létezik kézi adagolású, illetve automata sorba illeszthető típus is. Mindkét kivitel rendelhető standard dobozméret beállítással, illetve változó dobozmérethez automatikusan igazodó kivitelben is. A doboztető behajtogatás opcióként szerepel egyes modelleken.

A gépek oldalsó és alsó/felső szalaghajtással is rendelhetők. A dobozokat egyszerre zárja alul és felül. Az automatikus dobozméretállítású gépek sűrített levegőt igényelnek a működéshez. Az egyes modellekre szerelt fedéllehajtogató és központosító egység is sűrített levegővel üzemel.

Műszaki adatok:

Doboz szállítási sebesség: 20m/perc
Meghajtás: oldalsó hevederekkel+ felső hevederrel
Doboz méret beállítás: kézzel történik
Áram ellátás: 230 V, 1 fázis
Villamos energia felhasználás: 270 W
Általános tapadószalag méret: 50 mm
Doboz zárás: alsó-felső ragasztással, öntapadó szalaggal
Doboz méretek:
• hosszúság: 130 mm-től
• szélesség: 120-tól 500 mm-ig
• magasság: 120-tól 500 mm-ig
Doboz kivitele: tetőfenéklapolt
Munkamagasság: 580-780 mm
Tömeg: 120 kg
Befoglaló méret: 1730 x 950 x (960-1550)mm