Ragasztószalagok

Ragasztószalagokat többféle felhasználásra, különböző színű, szélességű, minőségű, alapanyagú kivitelben forgalmazunk.

Méretek:

Általános hossz:
33 – 66 m kézi szalagoknál
900-990 m gépi szalagoknál

Illetve egyéb hosszúságokban

 

Az általunk forgalmazott ragasztószalagok kézi és egyes típusok automata gépekhez egyaránt kiválóan használhatóak, típustól függően. Csomagoló, dobozzáró tapadószalagok Hotmelt, solvent, akrilátos és nyomdázott kivitelben is rendelhetőek!

  •  Hotmelt ragasztószalag: a hotmelt ragasztók tulajdonságaival rendelkező szalag. A ragasztóanyag melegítésre lágyul, ezért hideg (pl. hűtőházi) felhasználásra nem alkalmas. Szobahőmérsékleten kiváló eredményeket lehet elérni vele.
  • Solvent ragasztószalag: egyaránt kiválóan használható alacsony (akár hűtőházi) és magas hőmérsékleten is. Erős kezdeti tapadást biztosít, szinte minden felületen kiváló eredménnyel alkalmazható.
  • Akrilátos ragasztószalag: vízbázisú akril ragasztóréteggel rendelkezik. Gazdaságos, tiszta színű, ezért ez a típus a legalkalmasabb nyomdázásra.

Egyedi ragasztószalagok

Hatásos és gazdaságos reklámozási lehetőséget keres? Az egyedi, nyomtatott ragasztószalag az összes csomagját reklámmá varázsolja: feltüntetheti weboldalát, logóját, de felhívhatja a figyelmet egy folyamatban lévő akciós ajánlatára is! Az élénk színek segítségével figyelemfelkeltő üzenettel láthatja el a dobozait.

Egyéb speciális felhasználásra ragasztószalagok: maszkoló, papíralapú, padlójelölő, enyvezett, szálerősített, üvegszálas…stb.

Egyedi rendelés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!