Optimalizált csomagoló asztal és munkaállomás 6 lépésben

  • marianna.simon
  • 14 Sze, 2018
Hogyan rendezzünk be egy hatékony csomagoló munkaállomást? Minden csomagoló asztal hasonló, legalábbis ami a funkciókat illeti. Mégsem egyformák, hiszen mindegyik egy adott csomagolási feladatra van optimalizálva. Akár egy részlegen belül is találhatunk különböző munkaasztalokat, a csomagolási művelet.
Tovább

Trükkös fólia árak – lehet, hogy ideje váltani?

  • marianna.simon
  • 13 Sze, 2018
  Számos környezeti tényező van, például az időjárás, a por, a hőmérséklet, a napfény, ami kedvezőtlenül befolyásolhatja egy termék minőségét. A problémák megoldásának legjobb módja az, ha pontosan a megfelelő csomagolást használjuk. Egy fóliatermék esetén például a.
Tovább

A csomagolástechnika titka: mennyivel drágább a kézi csomagolás?

  • marianna.simon
  • 11 Sze, 2018
Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a sikeres termelés kulcsa a gördülékeny és hatékony termékáramlás. Ennek lényegi pontja a csomagolás. Aki kézi csomagolással valósítja meg a terméke csomagolását, annak számolnia kell jópár hatékonyságromboló tényezővel. Az emberi.
Tovább

4 tévhit, ami megnehezíti az ideális vákuumcsomagoló gép kiválasztását

  • marianna.simon
  • 04 Sze, 2018
Függetlenül attól, hogy egy új folyamatot automatizál, vagy egy meglévő berendezést szeretne lecserélni korszerűbbre, a vákuumcsomagoló gép megvásárlása számos elvárást támaszt. A beszerzési folyamat általában az ideális megoldást kínáló gyártó megkeresésével kezdődik, ám ha megtaláljuk, még korántsem.
Tovább

Melyik az ideális fóliázó gép csokoládé csomagolásához?

  • marianna.simon
  • 30 aug, 2018
Sokakat elbátortalanít a hőre lágyuló fóliák használata, mivel úgy gondolják, a fóliázáshoz használt hő árthat a terméküknek. Legjellemzőbb példája ennek a csokoládé: hogyan is választhatná valaki a zsugorfóliázást csokoládé csomagolásához, amikor az már testhőmérséklet hatására elolvad? Pedig.
Tovább

Műanyag tasak gyártás: miért ne használná ki Ön is az előnyeit?

  • marianna.simon
  • 28 aug, 2018
A növekvő népesség és a növekvő fogyasztói kereslet miatt az élelmiszer- és italgyártók folyamatosan olyan módszereket keresnek, amelyek javítják, hatékonyabbá teszik megoldásaikat, és további értéket teremtenek. Arra is külön gondot fordítanak, hogy az élelmiszertermék minél hosszabb ideig.
Tovább