12nov

5 nyomós érv egy pántszalag aprító gép mellett

A pántszalag aprító gép egyszerűen és gyorsan felaprítja a műanyag vagy fém hulladék pántszalagokat. Nélkülözhetetlen minden olyan vállalkozásban, ahová nagy mennyiségű pántolt doboz, raklap érkezik, és ezért nagy mennyiségű pántszalag-hulladékot kell kezelni. Hogy miért tartjuk nélkülözhetetlennek?

5 nyomós érv, amiért szüksége van a pántszalag aprító gépre

 

 

  • Ne fizessen sokat a hulladékkezelésért!

 

A SWEED CE 300 pántszalag aprító gép legvonzóbb tulajdonsága, hogy a hulladék pántszalagokat könnyen kezelhetővé teszi. Használatával 30-szoros térfogatcsökkentés érhető el. Gondoljon csak bele, mit jelent ez! Ha az Ön cégénél hetente vitték el eddig a pántszalag-hulladékot, akkor most a havi szállítás mellett is rengeteg helyet megtakaríthat. Lényeges különbség, ugye?

 

  1. Növelje a rendelkezésére álló teret!

A termeléshez, raktározáshoz rendelkezésre álló térről általában elmondható, hogy mindig túl kevés van belőle. Növelni viszont csak a drága bérlés vagy a még drágább vásárlás útján lehet. Ragadjon meg hát minden alkalmat, amivel felszabadíthat a rendelkezésére álló területből!

Önnek is fontos, hogy a telephelye minden egyes négyzetméterét kihasználja, és a lehető legeredményesebben hasznosítsa. Semmiképp se használja arra, hogy szemetet raktároz rajta! Szabadítsa fel az értelmetlenül lefoglalt felületeket, és használja például értékes termékei raktározására.

 

  1. Növelje a munkahelyi körülmények minőségét!

Az egészséges munkahely alapvető kritériuma a tisztaság, a megfelelő higiéniás feltételek. A tiszta padló az ügyfelek szempontjából is kívánatos: könnyebben bizalmat szavazunk egy tiszta, rendezett és jól szervezett cégnek.

A targonca vezetőjének nem kell ezentúl megállnia, hogy eltakarítsa az útban levő pántszalagokat, és nem lesz több lapos kerék sem az elhullatott fém pántszalagok miatt.

 

  1. Tegye biztonságosabbá a munkakörülményeket!

Mindenkinek jól felfogott érdeke, hogy csökkentse a munkahelyi balesetek kialakulásának kockázatát. A józan paraszti ész azt mondja, minél kevesebb az akadály a munkahelyen, annál kevesebb eséllyel fognak megsérülni az alkalmazottak. Különösen az elhagyott fém pántszalagok veszélyesek.

A pántszalag aprító gép kb. 6 cm-es darabokra vágja a pántolószalagokat, amelyek aztán egy zsákba vagy egy fém tárolóba (hordóba, konténerbe) hullanak. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy megszabaduljon a bosszantó hulladéktól.

 

  1. Csináljon a hulladékból… pénzt!

Az újrahasznosítással foglalkozó anyagfelvásárlók elsősorban a nem szennyezett és a felhasználásra kész anyagok iránt érdeklődnek. Kifejezetten előnyös, ha a hulladék könnyen kezelhető és szállítható, nem kell fáradságos munkával összegyűjteni, tömöríteni. A pántszalag aprító géppel a fémhulladék átvétele és begyűjtése gyerekjáték. Az aprított acélszalag azonnal feldolgozható a fémújrahasznosítási láncokban, ezért jobb átvételi árat kaphat érte.

 

A SWEED CE 300 pántszalag aprító gép technikai adatai>>